Στις Σέρρες ο σεφ Ηλίας Μαμαλάκης για την προώθηση των Σερραϊκών προϊόντων (video)Με στόχο την καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων των Σερραίων παραγωγών και εμπόρων και αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας των Σερρών, στις Σέρρες βρίσκεται ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει συνάντηση γνωριμίας με τον τόπο μας αλλά και τους τοπικούς παραγωγούς και επαγγελματίες της εστίασης.

 

Ο κύριος Μαμαλάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση του δήμου Σερρών και θα συμμετάσχει σ ένα διευρυμένο πρόγραμμα προώθησης και προβολής της Σερραϊκής γαστρονομίας και των Σερραϊκών προϊόντων που θα υλοποιήσει ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

 

Ο γνωστός σεφ και συγγραφέας και φιλόσοφος της γεύσης Ηλίας Μαμαλάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Σερρών για την πρόσκληση σ αυτό το εγχείρημα και τόνισε ότι θα βοηθήσει από την πλευρά του προκειμένου οι Σέρρες να καταστούν ένας γαστρονομικός και όχι μόνο προορισμός στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου ο κύριος Χρυσάφης έκανε γνωστό ότι ο δήμο Σερρών κατέθεσε φάκελο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να πιστοποιηθούν διάφορα προϊόντα της περιοχής, όπως η πατάτα το ρύζι κ.α.


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *