Στις Σέρρες η περιοδεία Tour for Tour για καριέρα στον τουρισμό

Διεξαγωγή δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων &

 συνεντεύξεων υποψηφίων για εργασία στον τομέα του Τουρισμού 


Η εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργανώνει για πρώτη φορά την πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα περιοδεία “TOUR FOR TOUR 2023” σε έξι πόλεις τις Β. Ελλάδος. Η διοργάνωση στοχεύει στην ενημέρωση και δωρεάν εκπαίδευση όσων επιθυμούν να κάνουν καριέρα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Καταρτισμένα στελέχη του χώρου, εκπαιδευτές της καταξιωμένης στον χώρο, AA+Partners και εκπρόσωποι εταιρειών του ξενοδοχειακού κλάδου θα πραγματοποιήσουν κατά τόπους παρουσιάσεις και ομιλίες τόσο για τις προοπτικές σταδιοδρομίας στον τουρισμό αλλά και για τις νέες τάσεις και εξελίξεις που επηρεάζουν την ελληνική αγορά.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2023 η  ομάδα του Tour for Tour 2023 ταξιδεύει στις Σέρρες για να ενημερώσει για τα νέα δεδομένα στον τουριστικό κλάδο αλλά και για να διεξάγει συνεντεύξεις με όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά σε ελληνικούς και πολυεθνικούς ομίλους ξενοδοχείων.

Το ενδιαφέρον και ενημερωτικό πρόγραμμα της κάθε εκδήλωσης περιλαμβάνει δύο δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλους τους συμμετέχοντες. Το πρώτο με εισηγητή τον κ. Ανέστη Αναστασίου, Senior Consultant & Trainer της ΑΑ+ Partners, έχει θέμα : «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στο χώρο του Τουρισμού». Στην ενότητα αυτή θα δοθεί το στίγμα για τις νέες τάσεις στο χώρο του τουρισμού καθώς και τους παράγοντες και τις απαιτήσεις που θα επηρεάσουν την αγορά εργασίας. 

Το δεύτερο σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Διαμαντή, εκπαιδευτή και σύμβουλο της Sentinent έχει θέμα «Σε ποιόν ανήκει η εργασία σου;».  Στόχος του σεμιναρίου είναι να διερευνηθούν οι τρόποι  με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε επαγγελματικά, πέρα από τις όποιες συνθήκες μέσα στις οποίες εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε. 

Στο τελευταίο μέρος της κάθε εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα  να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο  www.training.gr. Συστήνεται η εκ των προτέρων αποστολή του βιογραφικού σημειώματος μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής.

Τονίζεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Επιπρόσθετα, για όσους εγγραφούν στις εκδηλώσεις, προσφέρεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν webinar, λίγες μέρες πριν την ημέρα της εκδήλωσης. Το webinar αυτό θα περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές για τη καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει της εκδήλωσης και των συνεντεύξεων που θα λάβουν χώρα. 

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδήλωσης:

14:00-14:45 Προσέλευση στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa– εγγραφές

Advertisement
ΔΕΗ

14:45-15:00 Χαιρετισμός – παρουσίαση AA+PARTNERS

15:00-15:45 Σεμινάριο «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στο χώρο του Τουρισμού» – Ανέστης Αναστασίου, Senior Consultant & Trainer AA+PARTNERS

15:45-16:30 Σεμινάριο «Σε ποιόν ανήκει η εργασία σου» – Δημήτρης Διαμαντής, εκπαιδευτή και σύμβουλο της Sentinent

16:30-16:45 Ερωτήσεις-Συζήτηση

16:45-17:45 Εταιρικές Παρουσιάσεις

17:45-18:00 Coffee break

18:00-21:00 Διεξαγωγή Συνεντεύξεων

AA+ Partners 

 Η AA+Partners κατέχει μια σφαιρική και σε βάθος προσέγγιση του ανθρώπου ως κεντρικού παράγοντα αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από την ίδρυση της το 2001, η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση προσωπικού και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

AA+ Partners, κ. Βασιλική Κουτσουμπή, 2310476020, [email protected]


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Έκτακτη διακοπή νερού στην περιοχή του Ιωάννου Θεολόγου

16/08/25 1:05 μμ

Σέρρες: Έκτακτη διακοπή νερού στην περιοχή του Ιωάννου Θεολόγου

Άνοια στους σκύλους: Ολοένα μεγαλύτερος ο κίνδυνος όσο γερνούν

16/08/25 12:46 μμ

Άνοια στους σκύλους: Ολοένα μεγαλύτερος ο κίνδυνος όσο γερνούν

Αυξημένος ο κίνδυνος μελλοντικής άνοιας για όσους κάθονται πολλή ώρα μπροστά στην τηλεόραση, αλλά όχι στον υπολογιστή

16/08/25 12:22 μμ

Έρευνα: Αυξημένος ο κίνδυνος άνοιας για όσους κάθονται πολλή ώρα μπροστά στην τηλεόραση, αλλά όχι στον υπολογιστή

5 τρόποι για να νικήσετε τη μεσημεριανή υπνηλία χωρίς ζάχαρη ή καφέ

16/08/25 12:01 μμ

5 τρόποι για να νικήσετε τη μεσημεριανή υπνηλία χωρίς ζάχαρη ή καφέ

Πώς να διορθώσεις τις γρατζουνιές σε ξύλινα δάπεδα

16/08/25 11:58 πμ

Πώς να διορθώσεις τις γρατζουνιές σε ξύλινα πατώματα

Στις ΗΠΑ τη Δευτέρα ο Β. Ζελένσκι για συνάντηση με τον Ντ. Τραμπ

16/08/25 11:51 πμ

Στις ΗΠΑ τη Δευτέρα ο Β. Ζελένσκι για συνάντηση με τον Ντ. Τραμπ

Σέρρες: Χειροτονήθηκε Διάκονος ο μοναχός π.Θεοδόσιος Δεληγιάννης

16/08/25 11:21 πμ

Σέρρες: Χειροτονήθηκε Διάκονος ο μοναχός π.Θεοδόσιος Δεληγιάννης

Χαλκιδική: Θάνατος 56χρονου στη θάλασσα στα Νέα Πλάγια

16/08/25 10:54 πμ

Χαλκιδική: Θάνατος 56χρονου στη θάλασσα στα Νέα Πλάγια

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που παραβίασε 10 κόκκινα φανάρια

16/08/25 10:49 πμ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που παραβίασε 10 κόκκινα φανάρια

Ο Γιάννος Αιόλου ταξιδεύει το κοινό της Θεσσαλονίκης κάτω από τον ουρανό της Μεσογείου

16/08/25 10:44 πμ

Ο Γιάννος Αιόλου ταξιδεύει το κοινό της Θεσσαλονίκης κάτω από τον ουρανό της Μεσογείου

16/08/25 10:33 πμ

Θεσσαλονίκη: Δύο θανατηφόρα τροχαία τα ξημερώματα με θύματα έναν 22χρονο κι έναν 67χρονο

Mystreet: Ηλεκτρονική εφαρμογή για την επιτήρηση των δημόσιων χώρων

16/08/25 10:26 πμ

Mystreet: Ηλεκτρονική εφαρμογή για την επιτήρηση των δημόσιων χώρων