Στο κρατητήριο 17 Ουκρανοί που ταξίδεψαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση

Στο κρατητήριο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» κρατούνται 17 άτομα από την Ουκρανία, ανάμεσά τους και παιδιά, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση των πτήσεων από τα αεροδρόμια που δεν είναι στη λευκή λίστα.
 

Οι Ουκρανοί έφτασαν το απόγευμα του Σαββάτου και στο αεροδρόμιο τους είπαν ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι επικοινώνησαν με τον Ουκρανό πρόξενο που τους επιβεβαίωσε όσα τους είπαν και στο αεροδρόμιο.
Σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Κώστας Ονισένκο ξεσπά για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν οι ελληνικές αρχές, αναφέροντας ότι το θέμα αποτελεί μία από τις κυριότερες ειδήσεις στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.
«Επειδή ο ελληνικός τουρισμός πλήττεται και θα έρθουν (όπως κάθε χρόνο) οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ και του υπουργείου Τουρισμού στο Κίεβο να διαφημίσουν το προϊόν τους δεν θα πρέπει να ξαφνιαστούν από την ψυχρή υποδοχή που θα λάβουν. Γιατί όλα στη ζωή έχουν ένα κόστος.» γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook.

Babis



Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση στο Facebook:

 

ΕλλάδαΣτο κρατητήριο 17 Ουκρανοί που ταξίδεψαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Μεσογείων: Απεγκλωβίστηκε μία ηλικιωμένη

Επί ποδός βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία της Αθήνας, το...

Σάμος: Παραμένουν τα προβλήματα με την τροφοδοσία του νησιού

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,...

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στη Νέα Ιωνία

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος για...

Τελευταία Νέα