Στον εισαγγελέα Σύρου οι 11 συλληφθέντες επιβάτες, μετά τα χθεσινά επεισόδια σε πλοίο της γραμμής

Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι οι 11 επιβάτες, που συνελήφθησαν και κρατούνται στο λιμεναρχείο της Τήνου, μετά το χθεσινό έντονο επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Express» που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στο λιμεναρχείο προσήχθησαν συνολικά 14 άτομα επιβάτες του πλοίου, εκ των οποίων οι 11 ήταν Ρομά.

Τα 3 άτομα από τα 14 ήταν ανήλικοι και αφέθησαν ελεύθερα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαπληκτισμός φέρεται να ξεκίνησε από μία παρατήρηση ότι κάποιοι από τους επιβάτες δημιουργούν πολύ φασαρία.




Babis

Μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτελέσμα το πλοίο «Super Express» να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου.

Tο πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θήρα-Ιο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο-Ραφήνα.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΣτον εισαγγελέα Σύρου οι 11 συλληφθέντες επιβάτες, μετά τα χθεσινά επεισόδια σε...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Από τη Γη στο Ποτήρι: Η Διαδρομή του Γλυκάνισου του Ούζου Πλωμαρίου

Ο γλυκάνισος είναι ένας από τους θησαυρούς της ελληνικής...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν 30 Απριλίου

Σήμερα 30 Απριλίου και σύμφωνα το εορτολόγιο είναι ...

Φάρσα το μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στη Βουλή

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το μήνυμα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού,...

Τελευταία Νέα