Συγκίνηση στις Σέρρες για τον θάνατο του Κώστα Κουτούση- “Αγωνιστής μέχρι την τελευταία του στιγμή” (video)

Αγωνιστής μέχρι την τελευταία του στιγμή με ευαισθησίες και προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κουτούσης σε ηλικία 69 ετών. Ο Κώστας Κουτούσης ήταν αντιπρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Σερρών, με έντονη πολιτική δράση, με  χαρακτηριστική  εμφάνιση  και  σήμα  κατατεθέν το “αγαπημένο” του το κόκκινο κασκόλ.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών χτυπημένος από την νόσο της covid-19. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες.  Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν βιοπαλαιστή, που πρέσβευε όλα όσα υποστήριζε, αναφέρει ο Παύλος Φαρμάκης μέλος του ΚΚΕ Σερρών. 

Ο πρόεδρος των Μικροπωλητών κ. Στέλιος Τζέκος  έχει μόνο καλά λόγια να πει και δηλώνει βαθύτατα λυπημένος.




Babis

Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του Κώστα Κουτούση απέστειλε η ΟΕΒΕΣΣ με τον πρόεδρο Σωτήρη Κοτσαμπά να εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

ΣέρρεςΣυγκίνηση στις Σέρρες για τον θάνατο του Κώστα Κουτούση- "Αγωνιστής μέχρι την...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο 67χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη για κατασκοπεία

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο...

Υπόθεση κατασκοπείας στις Σέρρες – Συνελήφθη 67χρονος από την Γεωργία

Στη σύλληψη ενός 67χρονου αλλοδαπού για κατασκοπεία προχώρησαν χθες...

Πανηγύρι Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας 2025: Το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Από την Επιτροπή Πανηγύρεως Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας ανακοινώθηκε το...

Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών, ένα υπόγειο θαύμα – Δείτε video

Το Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα...

Τελευταία Νέα