Δεν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έσφιξαν οι καρδιές μας. Έχουμε σοκαριστεί» δήλωσε στο ethnos.gr ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος Στέφανος Χατζηλιάδης.   «Ξαφνικά σταμάτησε η ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Δεν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έσφιξαν οι καρδιές μας. Έχουμε σοκαριστεί» δήλωσε στο ethnos.gr ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος Στέφανος Χατζηλιάδης.

 

«Ξαφνικά σταμάτησε η καρδιά του. Χωρίς καμία ένδειξη. Ο ασθενής είχε τον πυρετό του, χωρίς όμως να εμπνέει κάποια ανησυχία. Και ξαφνικά έφυγε… Σαν να …ανατινάχθηκε. Είναι τραγικό γιατί δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ούτε να χορηγήσουμε κάποιο φάρμακο και να προλάβουμε την κατάσταση». Με τα λόγια αυτά περιγράφουν στο ethnos.gr γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες στιγμές πριν καταλήξει τα ξημερώματα της Τρίτης ο άτυχος 35χρονος.

 

Γιατροί και νοσηλευτές δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγική τροπή που πήρε η νοσηλεία του 35χρονου.

«Δεν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Έσφιξαν οι καρδιές μας. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλους στο νοσοκομείο. Έχουμε σοκαριστεί. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την τραγωδία. Οι προστατευτικές στολές που φοράμε είναι πολύ βαριές και δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο μας. Στάζουμε από τον ιδρώτα» δήλωσε στο ethnos.gr ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος Στέφανος Χατζηλιάδης.

Advertisement
Family Kitchen

Ο άτυχος 35χρονος, ο οποίος ήταν ξυλουργός και πατέρας ενός παιδιού, νόσησε πριν από δέκα μέρες και εμφάνισε, αρχικά, ήπια συμπτώματα. Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο νοσοκομείο γιατί ο πυρετός επέμενε και εκεί η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Αρχικά νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του νοσοοκομείου, ωστόσο, από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, ραγδαία, και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πνευμονία που προήλθε από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο 35χρονος βγήκε αρνητικό, ενώ το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό.

Ο 35χρονος δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου. Ο 35χρονος ζούσε στην Θεσσαλονίκη, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η περίπτωσή του θυμίζει εκείνη του 39χρονου Γερμανού καθηγητή ο οποίος έχασε την ζωή του στην Κρήτη και δεν έπασχε επίσης από υποκείμενο νόσημα.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέτρα ΔΕΘ: Τι λένε οι Σερραίοι; - video

12/09/25 10:21 μμ

Μέτρα ΔΕΘ: Τι λένε οι Σερραίοι; – video

Ι.Χουρουζίδης: Κανένα μέτρο της ΔΕΘ δεν αφορά την εστίαση - video

12/09/25 10:11 μμ

Ι.Χουρουζίδης: Κανένα μέτρο της ΔΕΘ δεν αφορά την εστίαση – video

14 Σεπτεμβρίου: Εθνική μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

12/09/25 10:04 μμ

14 Σεπτεμβρίου: Εθνική μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

"Πολυθεματικό Φεστιβάλ Σκοτούσσα" από το «Κοινόν Σκοτουσσαίων» - video

12/09/25 9:49 μμ

“Πολυθεματικό Φεστιβάλ Σκοτούσσα” από το «Κοινόν Σκοτουσσαίων» – video

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης με συνοδεία ζουρνάδων στη Σκοτούσσα - video

12/09/25 9:39 μμ

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης με συνοδεία ζουρνάδων στη Σκοτούσσα – video

Πανήγυρη Σκοτούσσας: Χιλιάδες επισκέπτες με το ΕΚΑΒ Σερρών πάντα δίπλα τους - video

12/09/25 9:31 μμ

Πανήγυρη Σκοτούσσας: Χιλιάδες επισκέπτες με το ΕΚΑΒ Σερρών πάντα δίπλα τους – video

Ελλάδα Τουρκία: Απόψε ο ημιτελικός - Τι λένε οι Σερραίοι

12/09/25 9:58 μμ

Ελλάδα Τουρκία: Απόψε ο ημιτελικός του Eurobasket – Τι λένε οι Σερραίοι

Πρώτη φορά Έλληνας σκακιστής κερδίζει τον εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή - Πρόκειται για τον 25χρονο Νικόλα Θεοδώρου

12/09/25 7:28 μμ

Πρώτη φορά Έλληνας σκακιστής κερδίζει τον εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή – Πρόκειται για τον 25χρονο Νικόλα Θεοδώρου

Αθήνα: Στις 22 Σεπτεμβρίου η δίκη του γιατρού που συνελήφθη για φακελάκι

12/09/25 9:26 μμ

Αθήνα: Στις 22 Σεπτεμβρίου η δίκη του γιατρού που συνελήφθη για φακελάκι

Σοβαρά τραυματίστηκε 49χρονος που έπεσε από ύψος 8 μέτρων στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου

12/09/25 9:23 μμ

Σοβαρά τραυματίστηκε 49χρονος που έπεσε από ύψος 8 μέτρων στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου

ΟΗΕ-Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η ΓΣ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία δήλωση για λύση δύο κρατών

12/09/25 9:22 μμ

ΟΗΕ-Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η ΓΣ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία δήλωση για ΟΗΕ

Εντυπωσιακά πειράματα και οπτικά… θαύματα στη ΔΕΘ

12/09/25 9:20 μμ

Εντυπωσιακά πειράματα και οπτικά… θαύματα στη ΔΕΘ