Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
8.7 C
Serres

Σύλλογος Δανειοληπτών Β. Ελλάδος: Αναφορά – καταγγελία για την ηλεκτρονική πλατφόρμα

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Χαράλαμπος Περβανάς, προχώρησε σε υποβολή αναφοράς προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, για την ηλεκτρονική πλατφόρμα ρύθμισης κόκκινων δανείων.

 

Πιο αναλυτικά, η πλατφόρμα αυτή δημιουργήθηκε για την υπαγωγή δανειοληπτών οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν άμεσα την κύρια κατοικία τους εξαιτίας πλειστηριασμών. Όμως η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν λειτουργεί εδώ και αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα οι δανειολήπτες να είναι εντελώς απροστάτευτοι.

Ο Σύλλογος, λοιπόν, ζητάει από τον αρμόδιο υπουργό να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας και παράλληλα να ανασταλούν οι μελλοντικοί πλειστηριασμοί και να ακυρωθούν όσοι έχουν γίνει τη χρονική περίοδο μη λειτουργίας της πλατφόρμας.




Babis

Τέλος, ο κ. Περβανάς ζητεί να ενημερωθεί για τη φύση του προβλήματος που αφορά την πλατφόρμα. Δηλαδή αν, η μη λειτουργία της, οφείλεται σε τεχνικά ζητήματα ή αν έχει απαγορευτεί από κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς εξετάζεται αν η επιδότηση της δόσης των υπό ρύθμιση δανείων αποτελεί έμμεση κρατική χρηματοδότηση των τραπεζών.

thestival.gr

ΕλλάδαΣύλλογος Δανειοληπτών Β. Ελλάδος: Αναφορά – καταγγελία για την ηλεκτρονική πλατφόρμα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Περιπτώσεις που η ασφαλιστική σου μπορεί να αρνηθεί την αποζημίωση και πώς να το αποφύγεις

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, που η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να...

Από τη Γη στο Ποτήρι: Η Διαδρομή του Γλυκάνισου του Ούζου Πλωμαρίου

Ο γλυκάνισος είναι ένας από τους θησαυρούς της ελληνικής...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν 30 Απριλίου

Σήμερα 30 Απριλίου και σύμφωνα το εορτολόγιο είναι ...

Φάρσα το μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στη Βουλή

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το μήνυμα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού,...

Τελευταία Νέα