Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
22.8 C
Serres

Συναγερμός για την εξαφάνιση τριών κοριτσιών από την Αγία Παρασκευή

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση τριών κοριτσιών από την την περιοχή της Αγίας Παρασκευής. στην Αθήνα

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, τα ίχνη των τριών κοριτσιών χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Στις 02/11/2020 και ώρα 20:30, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η Πελαγία (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, η Αμάντα (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών και η Ιωάννα-Μαρία (ον.) Μ.(επ.), 15 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη σήμερα, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Πελαγίας (ον.) Κ. (επ.), 15 ετών, της Αμάντα (ον.) Σ. (επ.), 16 ετών και της Ιωάννα-Μαρίας (ον.) Μ.(επ.), 15 ετών κατόπιν αιτήματος της Εισαγγελίας καθώς έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας.

Οι ανήλικες βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο εξαιτίας των τρεχουσών συνθηκών με την πανδημία COVID-19.

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Babis



Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Ιωάννα-Μαρία (ον.) Μ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι κανονική, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”.

 

τρια κοριτσια e1604468105292

ΕλλάδαΣυναγερμός για την εξαφάνιση τριών κοριτσιών από την Αγία Παρασκευή

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σύνταξη στα 61 έτη για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 61 έτη. Πρόκειται...

Τιπουλίδες: Γιατί δεν πρέπει να σκοτώνετε τα έντομα που μοιάζουν με γιγάντια κουνούπια

Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει αισθητά, κι εμείς ετοιμάζουμε...

Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Τουρισμού για τα τροχόσπιτα: Nομοθετoύμε το αυτονόητο

"Βάζουμε τέλος στην καταχρηστική κατάληψη δασών, αιγιαλών, αρχαιολογικών χώρων...

ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για περιστατικό αμέλειας

Αμεση ήταν η απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης από την...

Τελευταία Νέα