Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν, σύμφωνα αρμόδιο που έχει γνώση της κατάστασης, όπως μετέδωσε το CNN.Η διάγνωση του Ο’ Μπράιεν τον καθιστά το πιο υψηλόβαθμο στέλεχος στον Λευκό Οίκο που μολύνεται με κορονοϊό. Τώρα είναι σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του και εργάζεται εξ αποστάσεως, ενώ όπως σημείωσε η ρεπόρτερ του Bloomberg Τζένιφερ Τζέικομπς, σε ανάρτησή της στο Twitter, ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου μολύνθηκε από τον ιό σε μια οικογενειακή εκδήλωση.
Ο Ο’ Μπράιεν, ένας από τους κορυφαίους βοηθούς του Τραμπ, επέστρεψε πρόσφατα από την Ευρώπη, όπου αυτός και ο αναπληρωτής του, συναντήθηκαν με αξιωματούχους από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ είπε στο CNN ότι ο Ο’ Μπράιεν εργάζεται από το σπίτι από την περασμένη εβδομάδα.
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν, σύμφωνα αρμόδιο που έχει γνώση της κατάστασης, όπως μετέδωσε το CNN.Η διάγνωση του ... Περισσότερα
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Tags: Λευκός Οίκος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του
Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του










