Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο ειδικός καρδιολόγος και βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο ... Περισσότερα

Συνάντηση εργασίας Διαμαντή Γκολιδάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Epiloges Press

Epiloges Press

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο ειδικός καρδιολόγος και βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού στην Αθήνα και έκρυβε πολλές θετικές ειδήσεις για τις αθλητικές υποδομές της Θεσσαλονίκης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα των αθλητικών υποδομών της πόλης, με τον κ. Βρούτση να επισημαίνει το μεγάλο ενδιαφέρον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πορεία του αθλητισμού αλλά και των αθλητικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής. Από τη συζήτηση προέκυψαν πολλές θετικές ειδήσεις. 

-Για το Καυτατζόγλειο ο κ. Βρούτσης γνωστοποίησε στον κ. Γκολιδάκη ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2024 ο προϋπολογισμός του σταδίου θα αυξηθεί κατά 150%, δηλαδή από 700.000 ευρώ θα ανέβει στα 1.750.000 ευρώ και ότι θα κατατεθεί το ποσό του 1.000.000 ευρώ εφάπαξ  για πυρασφάλεια  και αποκατάσταση.

-Για τα ΕΑΚ της Θεσσαλονίκης  ο Αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε ότι ο προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά θα αυξηθεί κατά 49% και από τα 3.090.000 ευρώ θα φτάσει τα 4.590.000 ευρώ.

Ακόμη από τη συζήτηση των δύο ανδρών προέκυψε η είδηση ότι το επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται η διαδικασία διαβούλευσης για το νέο αθλητικό νόμο και έτσι η χώρα μας θα αποκτήσει νέο αθλητικό νόμο ύστερα από 25 χρόνια.

Επίσης κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της αθλητικής βίας, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν στην ανάγκη να εξαλειφθεί με κάθε τρόπο αυτό το σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο και ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων στην αθλητισμό. «Θέλουμε να εξαλείψουμε το φαινόμενο της βίας και έχουμε νομοθετήσει σκληρά μέτρα. Θα είμαστε απόλυτα συνεπείς σε αυτά που έχουμε εξαγγείλει», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, με τον κ. Γκολιδάκη να τονίζει ότι θα είναι αρωγός σε αυτήν τη μεγάλη και κρίσιμη για την κοινωνία μας προσπάθεια.

Advertisement
Family Kitchen

Ο κ. Γκολιδάκης, ο οποίος με τη διπλή του ιδιότητα ως ειδικός καρδιολόγος και ως βουλευτής βρίσκεται δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά και στα σωματεία της Θεσσαλονίκης, σημείωσε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει μεγάλη προτεραιότητα στον τομέα των αθλητικών υποδομών. 

Ο κ. Βρούτσης και ο κ. Γκολιδάκης συμφώνησαν να βρίσκονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να συζητούν και να εξετάζουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βεζένκοφ: Μια μάνα χάνει το παιδί της, μέχρι πότε θα είναι πρόβλημα τι ομάδα είναι ο καθένας

15/03/26 5:59 μμ

Βεζένκοφ: Μια μάνα χάνει το παιδί της, μέχρι πότε θα είναι πρόβλημα τι ομάδα είναι ο καθένας

Μ. Χρυσοχοΐδης: Πιλοτικό πρόγραμμα με drones και αυστηρότερη αστυνόμευση για το κυκλοφοριακό στην Αττική

15/03/26 5:45 μμ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Πιλοτικό πρόγραμμα με drones και αυστηρότερη αστυνόμευση για το κυκλοφοριακό στην Αττική

ΠτΔ Κων. Τασούλας: Μόνο με συνεννόηση μπορούμε να κάνουμε άλματα μπροστά

15/03/26 5:37 μμ

ΠτΔ Κων. Τασούλας: Μόνο με συνεννόηση μπορούμε να κάνουμε άλματα μπροστά

Ο Κίμι Αντονέλι θριάμβευσε στην Σανγκάη

15/03/26 4:14 μμ

Ο Κίμι Αντονέλι θριάμβευσε στην Σανγκάη

Χ. Φιντάν: «Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος - Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν»

15/03/26 4:04 μμ

Χ. Φιντάν: «Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος – Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν»

Κρίση στη Μέση Ανατολή: Η επόμενη μέρα για τον Έλληνα καταναλωτή

15/03/26 3:59 μμ

Κρίση στη Μέση Ανατολή: Η επόμενη μέρα για τον Έλληνα καταναλωτή

ΚΚΕ: Η εμπλοκή στον πόλεμο βαφτίζεται από τον πρωθυπουργό «εθνικό συμφέρον»

15/03/26 3:55 μμ

ΚΚΕ: Η εμπλοκή στον πόλεμο βαφτίζεται από τον πρωθυπουργό «εθνικό συμφέρον»

Δ. Τσαγγάρη: H πλειονότητα των πρατηρίων καυσίμων στην Αττική έχει προσαρμοστεί στο ανώτατο επιτρεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους

15/03/26 3:53 μμ

Δ. Τσαγγάρη: H πλειονότητα των πρατηρίων καυσίμων στην Αττική έχει προσαρμοστεί στο ανώτατο επιτρεπόμενο μεικτό περιθώριο κέρδους

ΟΑΚΑ: Νέα ζωή στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Παιανίας με το NMDF Convention & World of Dance Greece 2026

15/03/26 3:49 μμ

ΟΑΚΑ: Νέα ζωή στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Παιανίας με το NMDF Convention & World of Dance Greece 2026

Γίγαντες με μελιτζάνες στο φούρνο

15/03/26 1:38 μμ

Γίγαντες με μελιτζάνες στο φούρνο

Πράσινο σαπούνι - 15 χρήσεις για το σπίτι που θα σας εκπλήξουν

15/03/26 1:29 μμ

Πράσινο σαπούνι – 15 χρήσεις για το σπίτι που θα σας εκπλήξουν

Συγκέντρωση σε ανάμνηση των Εβραίων θυμάτων του ναζισμού και έναρξη των εργασιών του Πάρκου Μνήμης στην Πλατεία Ελευθερίας

15/03/26 1:35 μμ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση σε ανάμνηση των Εβραίων θυμάτων του ναζισμού και έναρξη των εργασιών του Πάρκου Μνήμης