Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
9.9 C
Serres

Συνάντηση του Κ. Σκρέκα σήμερα με εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ με θέμα τις εμπορικές πρακτικές

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ θα έχει σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας για να συζητήσει το θέμα των εμπορικών πρακτικών. Ο υπουργός μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλο το εύρος της αγοράς ενώ σημείωσε ότι οι περισσότερες προωθητικές ενέργειες προέρχονται από τους προμηθευτές και όχι από τις εταιρείες των σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Σκρέκας επανέλαβε ότι σκοπός είναι να γίνονται πραγματικές και όχι παραπλανητικές εκπτώσεις  και προσφορές και γιαυτό προωθείται από το υπουργείο Ανάπτυξης και σχετική  μεταρρύθμιση.

Επιπλέον ο υπουργός τόνισε και τη σημασία της χρήσης της πλατφόρμας eKatanalotis ώστε να γνωρίζει ο καταναλωτής, πριν επισκεφθεί κάποιο κατάστημα, τις ανταγωνιστικές τιμές στα προϊόντα που θέλει να αγοράσει ενώ υπενθύμισε ότι σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα και για καταγγελίες, μέσα από την ίδια πλατφόρμα.


Babis


πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΟικονομίαΣυνάντηση του Κ. Σκρέκα σήμερα με εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ με θέμα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η METLEN ολοκλήρωσε το Capital Markets Day στο Λονδίνο

Η METLEN ολοκλήρωσε το Capital Markets Day στο Λονδίνο -Στρατηγικός Οδικός Χάρτης για...

Με 5 άξονες για φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις θα πάει στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο ο Πρωθυπουργός

Με σαφή προσανατολισμό την στήριξη των πολιτών της μεσαίας...

ΑΑΔΕ: Απλοποιείται η διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Σημαντικές βελτιώσεις στη διαδικασία διακοπής εργασιών για επαγγελματίες και...

Τελευταία Νέα