Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
20.4 C
Serres

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Αναστασιάδη και Νετανιάχου πριν την υπογραφή για τον EastMed

Συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όσο και με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Πέμπτη,

 

πριν την τελετή υπογραφής από την Ελλάδα, την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ισραήλ της διακρατικής συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed.

Σύμφωνα με πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, στις 10:00, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ στις 2:00 μ.μ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου και θα ακολουθήσει γεύμα.



Babis

Στις 6 το απόγευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου στις 6:10 μ.μ. θα συμμετάσχει στην τριμερή συνάντηση με τους κ.κ. Αναστασιάδη και Νετανιάχου. Θα ακολουθήσει, στις 6:30 μ.μ., η τελετή υπογραφής της διακρατικής συμφωνίας για τον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed από τους υπουργούς Ενέργειας, παρουσία των τριών ηγετών. Στη συνέχεια ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο Ν. Αναστασιάδης και ο Μπ. Νετανιάχου θα κάνουν δηλώσεις και στις 8 μ.μ. θα παρακαθήσουν σε δείπνο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠολιτικήΣυναντήσεις Μητσοτάκη με Αναστασιάδη και Νετανιάχου πριν την υπογραφή για τον EastMed

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στο συνέδριο του ΕΛΚ ο Κυρ. Μητσοτάκης – Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις στο επίκεντρο

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης...

Υπ. Ενέργειας: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη για το μπλακάουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία

Σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα με αφορμή το μπλοκάουτ στην Ιβηρική...

Ομιλία Δ. Κουτσούμπα στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε...

Τελευταία Νέα