Συνάντηση Αριάδνης Παπαφωτίου με τους Σκακιστές του ΠΣΣΚ Κηφισιάς Σερρών

Τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες του αγωνιστικού ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηφισιάς (Εργατικές Κατοικίες) της πόλης των Σερρών, συζήτησε με τον υπεύθυνο λειτουργίας και προετοιμασίας των αθλητών κ. Παναγιώτη Δεμέλκα, η υποψήφια Δήμαρχος ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου.

 

 

Ενημερώθηκε αναλυτικά για την λειτουργία και τις προοπτικές του Τμήματος, που το χαρακτηρίζουν η αγωνιστικότητα και οι πάμπολλες διακρίσεις των αθλητών του.

 

  

 

 

 

 

 

Η κ. Παπαφωτίου δήλωσε σχετικά:

“–Εχουμε θησαυρούς ταλέντων στις Σέρρες.
–Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κηφισιάς στις Εργατικές Κατοικίες, έχει εδώ και χρόνια ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ Τμήμα που είναι από τα δυνατότερα της χώρας.
–Οι 85 Σερραίοι Σκακιστές του όλων των ηλικιών, μεγαλουργούν και διακρίνονται σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες.
–Συζητώντας με τον υπεύθυνο του Συλλόγου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΜΕΛΚΑ καθώς και τον εκπαιδευτή τους ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΤΙΚΑ, αναδείχθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα, το οποίο στεγάζεται σε κτίριο του συγκροτήματος με ασαφές ιδιοκτησιακό καθεστώς και με ελλειπή Δημοτική στήριξη. Αυτό, πρέπει να αλλάξει.
Τα ταλέντα των Σερρών, δικαιούνται προσοχής και έμπρακτου ενδιαφέροντος. Τιμούν την τοπική μας κοινωνία με τις ικανότητες και τις διακρίσεις τους.
–Οι τοπικοί Σύλλογοι και οι άνθρωποι που τους στελεχώνουν έχουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για την δράση και την προσπάθειά τους”.

 

 

Συνάντηση Αριάδνης Παπαφωτίου με τους Σκακιστές του ΠΣΣΚ Κηφισιάς Σερρών

Την κ. Παπαφωτίου συνόδευσε η υπ. Δημοτική Σύμβουλος με την ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων κ. Εύη Χρηστομάτη.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *