Συνάντηση με το δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη είχε σήμερα αντιπροσωπεία της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών. Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η εξεύρεση λύσης για το χώρο στάθμευσης υπηρεσιακών & κατασχεμένων οχημάτων ... Περισσότερα

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Σερρών

Epiloges Press

Epiloges Press

Συνάντηση με το δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη είχε σήμερα αντιπροσωπεία της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών. Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η εξεύρεση λύσης για το χώρο στάθμευσης υπηρεσιακών & κατασχεμένων οχημάτων κοντά στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, για το οποίο ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα βρεθεί λύση.

Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αναστάσιο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ & τον Α’ Αντιπρόεδρο Ιωάννη ΚΟΥΝΙΟ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επίσκεψη-συνάντηση με το Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο ΧΡΥΣΑΦΗ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς των Σερρών.

Advertisement
Babis

Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η εξεύρεση λύσης για το χώρο στάθμευσης υπηρεσιακών & κατασχεμένων οχημάτων κοντά στο κτηρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών καθώς ο υφιστάμενος χώρος στάθμευσης έχει περιοριστεί σημαντικά λόγω της κατασκευής του προϋπάρχοντος σχεδίου ποδηλατοδρόμου παραπλεύρως της Δ.Α. Σερρών. Ο κ. Δήμαρχος αφουγκραζόμενος το αίτημα και εξετάζοντας τις σχετικές προτάσεις των αστυνομικών, δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του θέματος με την εξεύρεση και οριοθέτηση χώρου πλησίον του κτηρίου της Δ.Α. Σερρών όπου θα σταθμεύουν υπηρεσιακά οχήματα καθώς και την ενδεχόμενη παραχώρηση χώρου για τη στάθμευση & φύλαξη κατασχεμένων οχημάτων με τη θετική εισήγηση του.
Τέλος, ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ εξήρε για ακόμη μια φορά το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία αναγνωρίζοντας τις αντίξοες συνθήκες και τους κινδύνους που διατρέχουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, τονίζοντας επίσης ότι ο ίδιος και η δημοτική αρχή θα βρίσκονται στο πλευρό τους για την παροχή οιασδήποτε βοήθειας για την απομείωση-απαλοιφή ενδεχόμενων προβλημάτων
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τάχιστη ανταπόκριση του αιτήματος της Ένωσης για την πραγματοποίηση της συνάντησης, για τη σημαντική αρωγή του σε θέματα που τους απασχόλησαν στο παρελθόν και τη θετική διάθεση του για την επίλυση των τεθέντων από την πλευρά τους ζητημάτων


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

Onassis Dance Days'26: Μια τρυφερή περιπλάνηση ανάμεσα στο οικείο και το ανοίκειο

01/02/26 3:26 μμ

Onassis Dance Days’26: Μια τρυφερή περιπλάνηση ανάμεσα στο οικείο και το ανοίκειο

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

01/02/26 10:34 πμ

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης