Ανησυχία προκαλεί στο Χαμόγελο του Παιδιού η απουσία πληροφοριών για το πού μπορεί να έχει θεαθεί η Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 8 Νοεμβρίου από την Κατερίνη ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Ανησυχία προκαλεί στο Χαμόγελο του Παιδιού η απουσία πληροφοριών για το πού μπορεί να έχει θεαθεί η Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 8 Νοεμβρίου από την Κατερίνη μαζί με την 45χρονη μητέρα της.

 

«Με το Amber Alert έαν το παιδί ή το ο άτομο που ψάχνουμε έχει περάσει από κάπου, κάποιος έχει μια μαρτυρία. Εδώ έχουμε μια σιγή, δεν έχουμε καμία πληροφορία στο που μπορεί να βρίσκονται η μητέρα και η κόρη της. Αυτό μας ανησυχεί πολύ γι αυτό καθένας πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

 

Κάλεσε, δε, όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να καλέσει στο 116000, στην ευρωπαϊκή γραμμή για να την μοιραστεί «γιατί ούτε οι ομάδες διάσωσης δεν μπορούν να κάνουν γιατί δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία.

 

«Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Ελπίζουμε να είναι κάτι απλό και να μην έχουμε άσχημα αποτελέσματα» πρόσθεσε.

Επιβεβαίωσε, επίσης, τις πληροφορίες ότι υπήρχε μια ένταση στην μητέρα της 17χρονης «αλλά αυτό δικαιολογημένο όταν έχεις ένα παιδί που αγαπάς και το βλέπεις να δοκιμάζεται. Ελπίζω να μην έχει λυγίσει».

 

Μαρτυρία που μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο

Μια μαρτυρία στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», προσθέτει νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης μητέρας με τη 17χρονη κόρη της. Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην Κατερίνη ανέφερε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα. Επιπλέον, θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, προσθέτοντας ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. «Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν» κατέληξε.

Πατέρας 17χρονης: «Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα»

Το βράδυ της Παρασκευής ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη.

Advertisement
MEGA

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε ο τραγικός πατέρας και σύζυγος.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με νεότερη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

 

Μαρία – Ιωάννα

 

 

πηγή protothema.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

21/02/26 9:30 μμ

Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

Σέρρες: Το έθιμο της "χάσκας" και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

21/02/26 9:28 μμ

Σέρρες: Το έθιμο της “χάσκας” και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

21/02/26 9:24 μμ

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

Στο «κενό» βρέθηκαν πελάτες την ώρα του φαγητού σε κατάστημα εστίασης στην Πάνδροσο Ροδόπης.

21/02/26 9:06 μμ

Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

21/02/26 8:53 μμ

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

21/02/26 8:40 μμ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

21/02/26 8:32 μμ

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι

21/02/26 10:33 πμ

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι – Συνταγή

Θεσσαλονίκη : Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

21/02/26 10:24 πμ

Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

21/02/26 9:45 πμ

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

Η Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

21/02/26 9:25 μμ

Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

Λαχταριστή γαλατόπιτα, παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή, χωρίς φύλλο, γλυκιά και αφράτη

21/02/26 12:17 πμ

Γαλατόπιτα παραδοσιακή