Συνεχίζονται τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής “Tin Soldier” με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Πληθώρα ελεγχόμενων εκρήξεων και καταδιώξεις σκηνοθετούνται σε περιοχές γύρω και μακρύτερα από ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής “Tin Soldier” με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Πληθώρα ελεγχόμενων εκρήξεων και καταδιώξεις σκηνοθετούνται σε περιοχές γύρω και μακρύτερα από την πόλη της Δράμας. Άνδρες και γυναίκες με αλεξίσφαιρα πυροβολούν, ενώ σκηνοθετούνται καταστροφές περιπολικών και μικρών φορτηγών που εμπλέκονται σε ανταλλαγή πυρών.

Advertisement
 

Σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν σε πολλά σημεία της περιοχής, όπως το Σπήλαιο του Αγγίτη, το Φράγμα του Θησαυρού αλλά και το Καπνολογικό Ινστιτούτο. «Δεν το περιμέναμε αυτό που συνέβη. Μια ταινία υπερπαραγωγή Χολιγουντιανή που, ήρθε ως “μάννα εξ ουρανού” να γυρίζεται στην περιοχή μας με αυτοκίνητα να τρέχουν, με το… FBI και την Αστυνομία να “συμμετέχουν” στις σκηνές, μια δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τα ξενοδοχεία της Δράμας να είναι επί του παρόντος γεμάτα», σχολίασε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Δράμας Άγγελος Καλλίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM», ερωτηθείς για τον αντίκτυπο της κινηματογραφικής παραγωγής στην περιοχή.

Στην πόλη κινήθηκε για πολλές ημέρες και ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Τζέιμι Φοξ -που τελείωσε τη δουλειά του και έχει πλέον αναχωρήσει από την Ελλάδα- χωρίς να απομονωθεί στο ξενοδοχείο του. «Οι ηθοποιοί κυκλοφόρησαν στη Δράμα. Και ο Τζέιμι Φοξ αλλά και ο Σκοτ Ίστγουντ γύρισαν την πόλη, έφαγαν, βγήκαν φωτογραφίες κάποιες από τις φορές που τούς ζητήθηκε, ενώ ζήτησαν και πήραν πολλές υπηρεσίες. Περίπου 300 με 400 άτομα συνολικά συμμετείχαν στην παραγωγή όλες τις ημέρες και έφαγαν σε εστιατόρια, ήπιαν τον καφέ τους στην περιοχή όλες τις ημέρες πολύ ικανοποιημένοι, μια διαφήμιση για την πόλη μας σημαντική», εξήγησε ο κ. Καλλίας.

Εξήγησε δε πως και η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας έγινε «στόχος» αποδράσεων, όταν υπήρχαν ημέρες ανάπαυλας. «Κάποιοι ήθελαν και να κάνουν το μπάνιο τους και έτσι πήγαν στη θάλασσα. Έκαναν τις βουτιές τους στην Καβάλα, τη Θάσο και την Ασπροβάλτα αυθημερόν, γνώρισαν τις περιοχές αυτές και πέρασαν, όπως είπαν, πολύ όμορφα».

Advertisement
Babis

Για το «Tin Soldier» ακολουθεί μια περίοδος γυρισμάτων ξανά στη Θεσσαλονίκη όπου, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, σκηνές θα γυρίζονται μέχρι και τα μέσα του Ιουλίου.

Πηγή: ertnews


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πλήρης υποδέχεται την Άνβιλ ο ΠΑΟΚ

13/11/25 12:45 μμ

Πλήρης υποδέχεται την Άνβιλ ο ΠΑΟΚ

Οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν στο «The Devil Wears Prada 2»

13/11/25 12:39 μμ

Οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν στο «The Devil Wears Prada 2»

Στα μοβ το Δημαρχείο για την Ημέρα Προωρότητας - Ημερίδα του (ΜΕΝΝ) Παπαγεωργίου

13/11/25 12:34 μμ

Στα μοβ το Δημαρχείο για την Ημέρα Προωρότητας – Ημερίδα του (ΜΕΝΝ) Παπαγεωργίου

13/11/25 12:29 μμ

Θρήνος για τον χαμό του 40χρονου κρεοπώλη στο Κιλκίς: «Ξεκοκάλιζε κρέατα, τράβηξε το μαχαίρι δυνατά και έκοψε τη μηριαία αρτηρία»

Τραγική φιγούρα ο 25χρονος που έπεσε αγκαλιά με τον μικρό Ανδρέα στην Αχαΐα - «Δεν μπορώ να το αντέξω, θα με ακολουθεί για μια ζωή»

13/11/25 12:27 μμ

Τραγική φιγούρα ο 25χρονος που έπεσε αγκαλιά με τον μικρό Ανδρέα στην Αχαΐα – «Δεν μπορώ να το αντέξω, θα με ακολουθεί για μια ζωή»

Σέρρες: "Ο θάνατος περνάει έξω από το μαντρί του" - Σε απόγνωση χωρίς βοήθεια ο κτηνοτρόφος παλεύει μόνος του - video

13/11/25 12:01 μμ

Σέρρες: “Ο θάνατος περνάει έξω από το μαντρί του” – Σε απόγνωση χωρίς βοήθεια ο κτηνοτρόφος παλεύει μόνος του – video

Η Πειραιώς, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης που παρέχει στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, συνεχίζει τη δημιουργική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη χορηγία του αφιερώματος στον σπουδαίο δημιουργό Νίκο Σ. Πετρόπουλο, που εγκαινιάζεται με την παρουσίαση της δημοφιλούς όπερας «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι. Η «Τόσκα» παρουσιάζεται από τις 27 Νοεμβρίου 2025 έως τις 9 Ιανουαρίου 2026 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σηματοδοτώντας την έναρξη του αφιερώματος που πραγματοποιείται με τη χορηγία της Πειραιώς. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ο Μέγας Δωρητής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, κατά τη σεζόν 2025/26, αναβιώνουν στην ΕΛΣ δύο από τις εμβληματικές παραγωγές του Νίκου Σ. Πετρόπουλου: η «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι και η «Τραβιάτα» του Τζουζέππε Βέρντι. Ο Νίκος Σ. Πετρόπουλος έχει υπογράψει ως σκηνογράφος, ενδυματολόγος και σκηνοθέτης περισσότερες από είκοσι παραγωγές όπερας, οπερέτας και χοροδραμάτων, οι οποίες επαναλαμβάνονται με τεράστια επιτυχία τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Η συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Πειραιώς για τον Πολιτισμό, με στόχο την προαγωγή και ενίσχυση έργων μοναδικής πολιτιστικής αξίας και δημιουργών υψηλού επιπέδου που διαμορφώνουν τη σύγχρονη πολιτιστική ταυτότητα της χώρας.

13/11/25 11:35 πμ

Η Πειραιώς χορηγός του αφιερώματος στον Νίκο Σ. Πετρόπουλο και της όπερας «Τόσκα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

13/11/25 11:24 πμ

Λάρισα: 49χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα σε φούρνο

 Οι διαταραχές κεφαλαλγίας επηρεάζουν τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως

13/11/25 11:16 πμ

 Οι διαταραχές κεφαλαλγίας επηρεάζουν τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως

Ηρεμία επικρατεί στο Κλειδί Σιντικής - Στον εισαγγελέα οι 30 συλληφθέντες για τα επεισόδια

13/11/25 11:11 πμ

Ηρεμία επικρατεί στο Κλειδί Σιντικής – Στον εισαγγελέα οι 30 συλληφθέντες για τα επεισόδια

Επιχείρηση του «ελληνικού FBI» σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική- Συνελήφθη 19χρονος Τούρκος

13/11/25 11:03 πμ

Επιχείρηση του «ελληνικού FBI» σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική- Συνελήφθη 19χρονος Τούρκος

Στ. Παπασταύρου: Απεξάρτηση από τη Ρωσία και στροφή προς το αμερικανικό αέριο με κύρια πύλη εισόδου την Ελλάδα - Τι συζητήθηκε στις Βρυξέλλες

13/11/25 10:58 πμ

Στ. Παπασταύρου: Απεξάρτηση από τη Ρωσία και στροφή προς το αμερικανικό αέριο με κύρια πύλη εισόδου την Ελλάδα – Τι συζητήθηκε στις Βρυξέλλες