Συνελήφθη ακροδεξιός για την επίθεση κατά μελών του ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της κρατικής Ασφάλειας, ένας από τους δράστες της επίθεσης εναντίον μελών του ΚΕΕΡΦΑ, που πραγματοποιούσαν εκδήλωση χθες το απόγευμα στην πλατεία Νέου Ηρακλείου, με αφορμή τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

   Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ, πρόκειται για έναν 30χρονο γνωστό ακροδεξιό και αντιεμβολιαστή, ο οποίος είχε προσαχθεί τον περασμένο Ιούλιο για τα επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην Αθήνα. Επίσης, είχε προσαχθεί και την 25η Μαρτίου του 2019, για επεισόδια σε παρέλαση.

   Χθες, ο 30χρονος, μαζί με άλλα 15 άτομα, περίπου, επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους στο Νέο Ηράκλειο και δημιουργήθηκε επεισόδιο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άτομα.


Babis


Κατά τις ίδιες αστυνομικές πηγές, υπάρχει οπτικό υλικό από βίντεο για την επίθεση, ενώ ο 30χρνος εντοπίστηκε στα Άνω Λιόσια, όπου και συνελήφθη. Αναγνωρίστηκε από παθόντες και αυτήν την ώρα εξετάζεται στα γραφεία της κρατικής Ασφάλειας.

ΕλλάδαΣυνελήφθη ακροδεξιός για την επίθεση κατά μελών του ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο Ηράκλειο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα