Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
12 C
Serres

ΣΥΡΙΖΑ: «Άμεσα εφαρμόσιμη η πρόταση για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο»

Συνάντηση με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ είχε το μεσημέρι στην Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Τα συμφέροντα και οι ανάγκες του κόσμου της Εργασίας είναι ταυτοτικά συνδεδεμένα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και με τις διεκδικήσεις του», ανέφερε ο κ. Φάμελλος και προσέθεσε ότι για τον λόγο αυτό, κατατέθηκε η τροπολογία που αφορά στην επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, ώστε να καταργηθεί η σχετική μνημονιακή δέσμευση. Ακολούθως εξήγησε: «Εφόσον η χώρα μας βγήκε από τα μνημόνια και έχει πλέον έναν καθαρό οικονομικό και δημοσιονομικό διάδρομο, θα πρέπει να αναστέλλονται σταδιακά οι μνημονιακές ρυθμίσεις και να αποκαθίσταται η δικαιοσύνη». Υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει γνώση όλων των παραμέτρων των δημοσιονομικών χαρακτηριστικών της τροπολογίας και πως αυτή μπορεί να γίνει εφαρμόσιμη άμεσα.

«Η πρόταση αυτή έχει κατατεθεί για να γίνει πράξη και εμείς ξεκινάμε κάθε συζήτηση από θετική αφετηρία για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Αυτό είναι πρόοδος και αυτό πιστεύω ότι πρέπει να συνεισφέρει και η πολιτική στην κοινωνία μας. Την αξιοπιστία, η οποία δυστυχώς λείπει το τελευταίο διάστημα», ανέφερε και κάλεσε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, και ιδιαίτερα η κυβέρνηση, να τοποθετηθούν.



Babis

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν επίσης η γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Ράνια Σβίγκου, ο γραμματέας της ΚΟ Διονύσης Καλαματιανός, ο τομεάρχης Εργασίας Γιώργος Γαβρήλος και ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Καραμέρος.

ΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: «Άμεσα εφαρμόσιμη η πρόταση για την επαναφορά του 13ου και 14ου...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη...

ΝΔ: Η εκλογή του Κ. Χατζηδάκη στο ΕΛΚ αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα

Καλή επιτυχία στο νέο Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,...

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή στον Παύλο Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση στελέχους της ΝΔ

Ερήμην καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Ο Κωστής Χατζηδάκης εξελέγη αντιπρόεδρος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Τελευταία Νέα