Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
22 C
Serres

ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρω την υποψηφιότητά μου ανακοίνωσε ο φίλος του Πολάκη, Μιχάλης Χαιρετάκης

«Αποσύρω την υποψηφιότητά μου για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή» γράφει ο κ. Χαιρετάκης «δείχνοντας» τον Παύλο Πολάκη

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χαιρετάκης, ο άνθρωπος για τον οποίο είχε ξεσπάσει η πρώτη από τις δύο μεγάλες τελευταίες κρίσεις στην Κουμουνδούρου με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη.

Στην ανακοίνωσή του, μάλιστα, η οποία έγινε λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην ατζέντα της οποίας είναι και το θέμα Πολάκη μετά την επιστολή συγγνώμη που έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα, «φωτογραφίζει» τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή» ενώ προσθέτει ότι η απόφασή του αυτή θέλει να συμβάλει στην «ηρεμία και ομοψυχία» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Άνθρωποι που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι η σημερινή ανακοίνωση Χαιρετάκη ούτε τυχαία είναι, ούτε περνάει απαρατήρητη από την Κουμουνδούρου καθώς, όπως λένε, «αφαιρεί» ένα πρώτο εμπόδιο στις «διαπραγματεύσεις» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Παύλο Πολάκη.

Η ανακοίνωση του Μανώλη Χαιρετάκη

Δήλωση απόσυρση της υποψηφιότητας μου.

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα,την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου,αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών,όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα,τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει,κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές,εγωισμοί,θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί.

Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο,ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.



Babis

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή,να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου,να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κρίση για το πρόσωπο του Μιχάλη Χαιρετάκη είχε ξεσπάσει στις 19 Φεβρουαρίου όταν, λίγο μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook είχε εκφράσει την οργή του για την απουσία του ονόματος του φίλου του από την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας.

Τότε, μάλιστα, είχε απειλήσει με αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ «μέχρι να διορθωθεί το “λάθος”» όπως έγραφε χαρακτηριστικά.

ph4 1 3

Η Κουμουνδούρου είχε τότε απαντήσει με διαρροή της στην οποία από τη μια ανέφερε ότι «οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος» και από την άλλη τόνιζε ότι «η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Η κρίση, τελικά, είχε ληξεί λίγες ώρες αργότερα με νέα ανάρτηση-αναδίπλωση του Παύλου Πολάκη μετά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε λήξαν την «κρίση Χαιρετάκη».

ph6 1

Πηγή protothema.gr

ΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρω την υποψηφιότητά μου ανακοίνωσε ο φίλος του Πολάκη, Μιχάλης Χαιρετάκης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στο συνέδριο του ΕΛΚ ο Κυρ. Μητσοτάκης – Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις στο επίκεντρο

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης...

Υπ. Ενέργειας: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη για το μπλακάουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία

Σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα με αφορμή το μπλοκάουτ στην Ιβηρική...

Ομιλία Δ. Κουτσούμπα στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε...

Τελευταία Νέα