Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
27 C
Serres

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνοι για την ασφάλεια οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το θέμα σχετικά με τους ειδικούς φρουρούς, κάνει λόγο για επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς για την ασφάλεια πολιτών και αστυνομικών, για «εγκληματική προχειρότητα και ανευθυνότητα των κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη»

 

 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου αναγκάστηκε σήμερα να παραδεχθεί αυτό που μάταια προσπαθούν να κρύψουν ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Χρυσοχοΐδη εδώ και δέκα μέρες. Ότι προσέλαβαν ειδικούς φρουρούς εκτός ΑΣΕΠ και εκτός Πανελληνίων, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την προεκλογική τους υπόσχεση για 1.500 άμεσες προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας».




Babis

«Ακόμη χειρότερα και στη βιασύνη τους να αποκομίσουν μικροπολιτικό κέρδος, τους έδωσαν ένα όπλο και τους έβγαλαν στους δρόμους με λίγες μόλις μέρες εκπαίδευσης, για να φανεί ότι αύξησαν τις περιπολίες».

«Το αποτέλεσμα ήταν ότι δυο από αυτούς τους ειδικούς φρουρούς ενεπλάκησαν σε καβγά σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι εκτός υπηρεσίας, χτυπήθηκαν, έπεσε πυροβολισμός και χάθηκε το υπηρεσιακό όπλο του ενός».

ΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνοι για την ασφάλεια οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αυστηρές συνέπειες σε ποινικό, πειθαρχικό, αστικό επίπεδο για παραβάτες νόμων στα ΑΕΙ

Άτυπη προπαρασκευαστική σύσκεψη για το θέμα της ασφάλειας στα...

Στις 11:00 η σύσκεψη στο Μαξίμου για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια

Σύσκεψη με αντικείμενο την ασφάλεια στα πανεπιστήμια, θα πραγματοποιηθεί...

Ανεπίσημο δείπνο Γεραπετρίτη Φιντάν στην Κωνσταντινούπολη μετά από πρόσκληση του Τούρκου ΥΠΕΞ

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης...

Ο ΥΦΥΠΕΞ Χατζηβασιλείου στο business workshop με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ενισχύουμε τη συνεργασία με τα ΗΑΕ, έναν από τους...

Τελευταία Νέα