25.9 C
Serres

Τα 5 ζώδια που βρίσκουν την επιτυχία και την χαρά αργότερα στην ζωή τους

Date:

Μερικά ζώδια γεννιούνται με φυσική γοητεία. Είναι κοινωνικά, εξωστρεφή και μπορεί να είναι λίγο εγωκεντρικά υπό την έννοια ότι λατρεύουν να έχουν την προσοχή και την αποδοχή των άλλων.

Μπορεί μάλιστα να το παρατραβήξουν και οι γύρω τους να κουραστούν από τον ακόρεστο εγωισμό τους όσο περνάει ο καιρός. Ο Λέων και ο Κριός είναι δύο τέτοιοι τύποι.

Τους αρέσει να τους θαυμάζουν. Οι Σκορπιοί τείνουν να είναι πιο δημοφιλείς όταν είναι νέοι επειδή είναι τόσο ακραία σέξι και είτε σας αρέσει είτε όχι, η σεξουαλικότητα δεν είναι από τα χαρακτηριστικά που διατηρούνται όσο γερνάμε.

Όσον αφορά την κοινωνικότητα, κάποια ζώδια αργούν να «ανθίσουν» επειδή είναι είτε πιο ήσυχα, είτε πιο εσωστρεφή, είτε ίσως λίγο παράξενα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που βρίσκουν την επιτυχία, την ευτυχία και την κοινωνική αποδοχή αργότερα στη ζωή τους τείνουν να μοιράζονται δύο χαρακτηριστικά:

 • Είναι από τη φύση τους περίεργοι
 • Έχουν μεγάλη υπομονή

Ακολουθούν πέντε ζώδια που, λόγω του συνδυασμού της ιδιόρρυθμης προσωπικότητάς τους και της επιμονής τους, τείνουν να βρίσκουν την επιτυχία και την χαρά αργότερα στην ζωή τους.

Τα 5 ζώδια που βρίσκουν την επιτυχία και την χαρά αργότερα στην ζωή τους

 • Παρθένος
 • Τοξότης
 • Υδροχόος
 • Αιγόκερως
 • Δίδυμοι

Παρθένος

Ως ζώδιο που κυνηγάει πάντα την τελειότητα ο Παρθένος επεκτείνει φυσικά αυτό το χαρακτηριστικό στην τελειοποίηση του εαυτού του. Στην αρχή μπορεί να φαίνονται υπερβολικά απορροφημένοι από τις δικές τους πνευματικές και διανοητικές αναζητήσεις. Ωστόσο απορροφούν πληροφορίες και κοινωνικές ενδείξεις από τους άλλους, όπως ένας υπολογιστής κατεβάζει πολύτιμα δεδομένα.

Το ταξίδι τους είναι ένα ταξίδι συνεχούς αυτοαξιολόγησης και ανανέωσης, οπότε αν δεν είναι ακριβώς το επίκεντρο της προσοχής όσο είναι νέοι. Όσο βαδίζουν προς τη μέση ηλικία και την τρίτη ηλικία, γίνονται σαν ένα γυαλισμένο πετράδι που προσελκύει φυσικά την προσοχή των άλλων.

 • Τοξότης

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, το πιο γενναίο, περίεργο και περιπετειώδες ζώδιο του ζωδιακού κύκλου συλλέγει συναρπαστικές εμπειρίες από την πραγματική ζωή σαν να ήταν πολύχρωμα κοχύλια κατά μήκος μιας όμορφης ακτής.Οι Τοξότες όσο μεγαλώνουν, τόσο καλύτερες γίνονται οι ιστορίες τους. Είτε συγκλονίζουν, είτε εμπνέουν, είτε συναρπάζουν είτε συγκινούν.

Όσο μεγαλώνουν, τόσο περισσότερο οι άνθρωποι θέλουν να μαζευτούν γύρω τους σαν ακόλουθοι που περιμένουν να τους ρίξει κάποιος «μαργαριτάρια» σοφίας για να τα απολαύσουν. Ο λόγος που οι Τοξότες είναι οι καλύτεροι παραμυθάδες είναι απλά επειδή κανείς άλλος δεν έχει καλύτερες ιστορίες.

 • Υδροχόος

Ο μεγάλος ιδιόρρυθμος επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου, ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται απόμακρος σε κάποιους. Ωστόσο αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο δημιουργικοί που προτιμούν να ακούνε την όμορφη μουσική που παίζει στο κεφάλι τους παρά αυτά που λένε άλλοι άνθρωποι. Βαδίζουν στον δικό τους ρυθμό αλλά όσο περνάει ο καιρός, οι άλλοι σιγά σιγά συνειδητοποιούν πόσο υπέροχος ρυθμός είναι.

Με δεδομένο ότι οι Υδροχόοι είναι τόσο καινοτόμοι, ο κόσμος χρειάζεται λίγο χρόνο για να τους προλάβει. Με λίγα λόγια, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Υδροχόοι θα βρουν μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή αργότερα στη ζωή τους. Όταν είναι νεότεροι, οι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να τους καταλάβουν.

 • Αιγόκερως

Στον αρχαίο ελληνικό μύθο με την χελώνα και τον λαγό η αργοκίνητη χελώνα κερδίζει τελικά έναν αγώνα δρόμου ενάντια σε έναν αλαζόνα, παρορμητικό λαγό. Το ηθικό δίδαγμα του μύθου είναι ότι ο αργός αλλά συνεπής κερδίζει τον αγώνα. Αυτό είναι το μυστικό του Αιγόκερω για να βρει την κοινωνική αποδοχή αργότερα στη ζωή του.

Είναι πειθαρχημένοι, υπεύθυνοι, μεθοδικοί και έχουν τα μάτια τους στραμμένα στον στόχο τους. Άλλα ζώδια είναι απασχολημένα με τη ματαιοδοξία τους και την εστίαση στη βραχυπρόθεσμη ευχαρίστηση, αλλά ο Αιγόκερως χρησιμοποιεί τη σοφία και την υπομονή. Όσο πηγαίνουν προς το τελικό στάδιο της ζωής τους, βλέπουν ότι οι άλλοι παραμένουν ακόμα πολύ πίσω τους. Αυτός είναι ο λόγος που οι άλλοι μαθαίνουν να τους σέβονται, να τους θαυμάζουν και καταλήγουν να αναζητούν την έγκρισή τους.

 • Δίδυμοι

Μπορεί να φαίνεται περίεργη επιλογή για αυτή τη λίστα, επειδή οι Δίδυμοι τείνουν να είναι κοινωνικές πεταλούδες που τους αρέσει να κοινωνικοποιούνται και να είναι η ψυχή του πάρτι. Αλλά παρόλο που είναι κοινωνικοί, μερικές φορές χρειάζεται μια μακρά και συχνά επώδυνη διαδικασία δοκιμασιών και λαθών μέχρι να γίνουν κοινωνικά έξυπνοι.

Για ένα διάστημα, όταν είναι νεότεροι, οι άλλοι μπορεί να διαισθανθούν ότι οι Δίδυμοι δεν είναι τόσο εξωστρεφείς αλλά περισσότερο έχουν ανάγκη για προσοχή. Δώστε τους λίγο χρόνο μέχρι να μάθουν να ακονίζουν τις θρυλικές επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Τελικά, θα μάθουν πώς να γοητεύουν τους ανθρώπους αντί να τους ενοχλούν.

πηγή enikos.gr

LifeStyleΤα 5 ζώδια που βρίσκουν την επιτυχία και την χαρά αργότερα στην...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η Δανάη Μπάρκα εξομολογείται: «Εκείνες οι μέρες ήταν απ’ τις χειρότερες της χρονιάς»

Με μία μακροσκελή ανάρτηση και μία σειρά από φωτογραφίες...

Νίκος Αναδιώτης: Η πρώτη φωτογραφία στο Ευρωκοινοβούλιο και το δημόσιο μήνυμα

Την επίσημη πρώτη τους εμφάνιση στο Ευρωκοινοβούλιο έκαναν οι...

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θυμάμαι να πεινάω, περίμενα το Σάββατο για να φάω, ζυγιζόμασταν κάθε μέρα»

Τη Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα