Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έκανε ο Βαγγέλης Δεδούσης στο Χρυσό(video)

Tα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Κίνηση Πολιτών για την Αυτοδιοίκηση” του Υποψηφίου Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά Βαγγέλη Δεδούση πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική πλατεία της κοινότητας Χρυσού του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, των στελεχών της παράταξης και πλήθους υποστηρικτών και φίλων του δημοτικού συνδυασμού.

 

 

 

 

 

 

Αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού και συνομίλησε με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης αλλά και με τους δημότες.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Κίνηση Πολιτών για την Αυτοδιοίκηση”είχε διατελέσει δήμαρχος του Καπποδιστριακού Δήμους Εμμανουήλ Παππά από το 1999 έως το 2006 – δεσμεύτηκε για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων, είπε πως η υποψηφιότητα του συνδυασμού του επιχειρεί να δώσει μια νέα ώθηση στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά .

 

 

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version