18.9 C
Serres

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο (27/7): Κλείνουν λογαριασµοί και εκκρεµότητες

Date:

Η Σμάρω Σωτηράκη έρχεται καθημερινά στο ΕΘΝΟΣ με προβλέψεις κι αναλύσεις που αφορούν στα 12 ζώδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δείτε τι προβλέπει για σήμερα, Σάββατο (27/7)

 

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ.

Κριός

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους και η ανάγκη να επικοινωνήσεις γίνεται εντονότερη από ποτέ. Στρέφεσαι στο κοντινό περιβάλλον, επιδιώκοντας να συζητήσεις θέµατα που σε απασχολούν. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στον Λέοντα δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να πείσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους και εντείνεται το ενδιαφέρον στα οικονοµικά ζητήµατα. Επιδιώκεις να τακτοποιήσεις λογαριασµούς και εκκρεµότητες που σε αγχώνουν. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις. Πιθανόν το αίτηµά σου να γίνει αποδεκτό.

Δίδυµοι

Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου και µε τον δυναµισµό σου διεκδικείς την προσοχή σηµαντικών προσώπων σου. Οι προσωπικές ανάγκες κυριαρχούν, όµως περιόρισε διαθέσεις που σε φέρνουν σε σύγκρουση µε συνεργάτες ή µε το ταίρι σου. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στον Λέοντα δηµιουργεί καλή διάθεση.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους εντείνοντας τη διάθεση για εσωστρέφεια, καθώς παλιές µνήµες έρχονται στο µυαλό σου και θολώνουν τη σκέψη. Συγκεντρώσου σε καθηµερινές υποχρεώσεις που έχεις, γιατί είναι αυτές που σε γειώνουν και εξισορροπούν τη διάθεσή σου.

Λέων

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους και θέλεις να βρεθείς µε φίλους για να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις σου. Συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις µπαίνουν στο πρόγραµµά σου. Απολαµβάνεις την οµαδική δουλειά. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στο ζώδιό σου σου δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους, αυξάνοντας τους επαγγελµατικούς ρυθµούς, καθώς υπάρχουν επιπλέον υποχρεώσεις. Αυτό σε αγχώνει, όµως έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικές επαγγελµατικές προτάσεις, που καλό είναι να επανεξετάσεις.
Ζυγός

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους εκτοξεύοντας την αισιοδοξία. Ασχολήσου µε σεµινάρια και σπουδές που σε ενδιαφέρουν, µε νοµικά ζητήµατα που θέλεις να ξεκαθαρίσεις, µε επαφές στο εξωτερικό που θέλεις να αναπτύξεις. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στον Λέοντα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους και νιώθεις έντονο εκνευρισµό και κατήφεια που πρέπει να διαχειριστείς για να µην τη µεταφέρεις στους γύρω σου. Επικεντρώσου σε επιχειρηµατικές κινήσεις. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στον Λέοντα βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να προχωρήσεις σε σηµαντικές κινήσεις πετυχαίνοντας οικονοµικούς στόχους.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους και προσανατολίζεσαι σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, καθώς θέλεις να επικρατήσει καλή διάθεση. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στον Λέοντα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και δηµιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις προωθώντας τις προσωπικές σου απόψεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους και επικεντρώνεσαι στην καθηµερινότητα και αγγαρείες που προέκυψαν αναστατώνοντας το πρόγραµµά σου. ∆ιαχειρίσου το άγχος σου, διαφορετικά οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Το εξάγωνό της µε τον Hλιο στον Λέοντα βοηθά να ισορροπήσεις ψυχολογικά, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να χειριστείς µε τον καλύτερο τρόπο εργασιακά ζητήµατα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους και προσανατολίζεσαι πώς να περάσεις όµορφα καθώς κέφι και παιδικότητα είναι στα ύψη. Το εξάγωνό της µε τον Hλιο στον Λέοντα δηµιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις σηµαντικές εργασίες και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Γνωριµίες που µπορεί να υπάρξουν θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά στους ∆ιδύµους, στρέφοντας την προσοχή στην οικογένεια, καθώς επιδιώκεις να βρεθείς µε οικεία πρόσωπα νιώθοντας ζεστασιά και ασφάλεια. Ισως χειριστείς ζητήµατα ακίνητης περιουσίας που θα προκύψουν. ∆είξε προσοχή στην κυκλοθυµία που θα προκαλέσει εντάσεις µε τους γύρω σου. Το εξάγωνό της µε τον Hλιο στον Λέοντα βοηθά να βρεις την καλή σου διάθεση.

ethnos.gr

ΕλλάδαΤα ζώδια σήμερα Σάββατο (27/7): Κλείνουν λογαριασµοί και εκκρεµότητες

Μοίρασε τη δημοσίευση:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Άνδρας τραυμάτισε γειτόνισσά του προσπαθώντας του να σκοτώσει αγριογούρουνο

Η γυναίκα δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο- Οι...

Η Πανσέληνος του Αυγούστου: Ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία, μουσεία

Περισσότεροι από 100 αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικοί τόποι, μουσεία και...