Τάκης Ζαχαράτος για λεύκη: Το μήνυμα του όσους αντιμετωπίζουν την ίδια πάθησηΚαλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Τάκης Ζαχαράτος , με αφορμή τη συνέχιση των επιτυχημένων παραστάσεων του.

 

Μεταξύ άλλων, ο perfomer δέχθηκε ερώτηση για τη λεύκη στο δέρμα του και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, η λεύκη είναι το «τατουάζ του Θεού», σύμφωνα με το Zappit.gr

«Δεν έκρυβα ακριβώς τα σημάδια, αλλά δεν είχε τύχει να το συζητήσω. Το έχω κληρονομικό από τον μπαμπά μου και το έχω συνηθίσει. Αν σου πω ότι έκανα κάποια στιγμή ένα σπρέι που το κάλυψα και δεν μου άρεσε. Δηλαδή μου αρέσει τόσο πολύ που λέω ότι βγαίνω και εμπριμέ το καλοκαίρι» ανέφερε αρχικά.

«Bullying δεν μπορώ να πω ότι δέχθηκα. Εγώ βέβαια είμαι και τόσο χαζοβιόλης που δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να μου κάνει bullying κάποιος και γω να μιλάω κανονικά. Αλήθεια το λέω. Συντονίζομαι στο θετικό» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Τέλος, θέλοντας να στείλει μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν την ίδια πάθηση είπε:

«Παιδιά, είμαστε μοναδικοί όλοι! Άλλος είναι εμπριμέ εσωτερικά, εγώ είμαι εσωτερικά. Βγαίνω και σε ζέμπρα. Δεν μασάμε παιδιά. Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει αυτά ακριβώς τα σημάδια; Όχι! Είναι ένα μοναδικό σημάδι της φύσης, δηλαδή μου κάνει τατουάζ ο Θεός» και πρόσθεσε:


«Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι το εξής… Όποιος σ’ αγαπάει, θα σ’ αγαπήσει για αυτό που είσαι. Οι άνθρωποι που με αγαπάνε, ουδέποτε μου είπαν κάτι για τη λεύκη ή την είδαν. Δηλαδή δεν το βλέπουν».

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *