«Το μόρφωμα των Σπαρτιατών αρχίζει να ξεβάφει και να ξεθωριάζει. Αποκαλύπτεται ο χρυσαυγιτισμός και η σαπίλα που ενυπάρχει. Πλέον, κανένας πολίτης ή πολιτικός δεν έχει το άλλοθι της άγνοιας», δήλωσε ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

«Το μόρφωμα των Σπαρτιατών αρχίζει να ξεβάφει και να ξεθωριάζει. Αποκαλύπτεται ο χρυσαυγιτισμός και η σαπίλα που ενυπάρχει. Πλέον, κανένας πολίτης ή πολιτικός δεν έχει το άλλοθι της άγνοιας», δήλωσε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Advertisement
 

Ο Σερραίος βουλευτής δήλωσε ότι, όταν οι βουλευτές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη Βουλή άκουσαν τη φρασεολογία του προέδρου των Σπαρτιατών για “Greek mafia” και «Δον Κορλεόνε», δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους. «Το περιστατικό αυτό στέλνει μήνυμα στους πολίτες ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, όταν επιλέγουν μία πολιτική δύναμη, για να τους εκπροσωπεί στη Βουλή. Οι βουλευτές των Σπαρτιατών «πέταξαν» τις μάσκες και ουσιαστικά αποκάλυψαν ποιοι πραγματικά είναι. Πλέον, κανένας δεν έχει το άλλοθι της άγνοιας», τόνισε ο κ. Χατζηβασιλείου. «Η δημοκρατία ξέρει να προστατεύεται. Κανένας δημοκράτης πολίτης δεν ανέχεται τέτοιου είδους εικόνες. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έρθουν σχετικές πρωτοβουλίες στη Βουλή», πρόσθεσε με έμφαση.

Επιπροσθέτως, ο κ. Χατζηβασιλείου άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Η πρωτοβουλία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κασιδιάρη και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αποτελεί άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν η Νέα Δημοκρατία πήγε στον Άρειο Πάγο με το υπόμνημα κατά της συμμετοχής Κασιδιάρη στις εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να στηρίξει. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως έκλεινε το μάτι σε ψηφοφόρους εκείνης της ομάδας. Τώρα, κατέθεσε την πρωτοβουλία του την ημέρα που έληγε η προθεσμία υποβολής των αυτοδιοικητικών συνδυασμών. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου εντός της Βουλής», υπογράμμισε.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15/11/25 12:22 πμ

Η Fitch αναβάθμισε την Ελλάδα στην βαθμίδα BBB- Κυριάκος Πιερρακάκης : «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο. Κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»

15/11/25 12:17 πμ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Λύση για χιλιάδες φοιτητές και πολίτες της Θεσσαλονίκης η έναρξη λειτουργίας του Δυτικού Προαστιακού»

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 15 Νοεμβρίου

15/11/25 12:10 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 15 Νοεμβρίου

Όμιλος ΔΕΗ: 130 MW φωτοβολταϊκών προστίθενται στο εν λειτουργία χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ στη Ρουμανία

14/11/25 11:24 μμ

Όμιλος ΔΕΗ: 130 MW φωτοβολταϊκών προστίθενται στο εν λειτουργία χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ στη Ρουμανία

Πιπεριές με κιμά και φασολάκια

14/11/25 11:51 μμ

Πιπεριές με κιμά και φασολάκια

Αύξηση 11,4% σημείωσαν οι πωλήσεις των καινούριων αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

15/11/25 12:08 πμ

Αύξηση 11,4% σημείωσαν οι πωλήσεις των καινούριων αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Μουντιάλ 2026: Η Μάλτα «τελείωσε» οριστικά τη Φινλανδία απ' τη 2η θέση

15/11/25 12:08 πμ

Μουντιάλ 2026: Η Μάλτα «τελείωσε» οριστικά τη Φινλανδία απ’ τη 2η θέση

Μέλη του Ρουβίκωνα άνοιξαν πανό στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - 23 προσαγωγές

15/11/25 12:06 πμ

Μέλη του Ρουβίκωνα άνοιξαν πανό στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – 23 προσαγωγές

Τουλάχιστον 58 αγελάδες πέθαναν και 140 γέννησαν πάνω σε πλοίο που τις μετέφερε στην Τουρκία

15/11/25 12:05 πμ

Τουλάχιστον 58 αγελάδες πέθαναν και 140 γέννησαν πάνω σε πλοίο που τις μετέφερε στην Τουρκία

ΠΑΟΚ: «Μπαμ» με τον διεθνή Σέρβο ακραίο Ούρος Κοβάτσεβιτς

15/11/25 12:04 πμ

ΠΑΟΚ: «Μπαμ» με τον διεθνή Σέρβο ακραίο Ούρος Κοβάτσεβιτς

Ιωάννινα - Ημερίδα για τη Χειροτεχνία - Λ. Μενδώνη: Ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις τοπικές κοινωνίες και εν τέλει την εθνική μας οικονομία

15/11/25 12:03 πμ

Ιωάννινα – Ημερίδα για τη Χειροτεχνία – Λ. Μενδώνη: Ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις τοπικές κοινωνίες και εν τέλει την εθνική μας οικονομία

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου

15/11/25 12:02 πμ

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου