Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη συνάντησή του με τη Μέρι

Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη συνάντησή του με τη Μέρι

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε ανοιχτά για τις απόψεις του, το bullying, την κριτική που δέχτηκε για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και έδειξε πως έχει μετανιώσει για όσα προηγήθηκαν – «Δεν υπάρχει εξέλιξη χωρίς λάθος», δηλώνει


Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά του σε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο γνωστός χορογράφος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και μίλησε ανοιχτά τόσο για τα τελευταία γεγονότα, που προκάλεσαν αντιδράσεις σε ολόκληρο το πανελλήνιο, όσο και για το bullying που είχε δεχτεί ο ίδιος στο παρελθόν.

«Καλώς μου συνέβη, είμαι γαλήνιος πλέον. Ένας influencer είναι για να δείχνει την ζωή του, ίσως καλύτερα που το έπαθα. Εκείνη η ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για εμένα. Ήπια δύο-τρεις μαργαρίτες παραπάνω, ήταν το αλκοόλ, δεν ήμουν ποτέ βίαιος, ούτε είμαι κακός σαν άνθρωπος. Η Μέρι έστειλε μήνυμα σε ένα άλλο προφίλ, που θεωρούσε ότι ήταν δικό μου και την έκανε block. Θεωρούσε ότι την έκανα εγώ. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της, την δημοσκόπηση μετά την έκανα για να χαλαρώσω το θέμα, όμως τελικά το χειροτέρεψα», εξήγησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα εκείνη την ημέρα.

Πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version