Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
21.9 C
Serres

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γιατί δεν άνοιξε το φέρετρο στο Τατόι

Η κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκε με την ταφή του στο Τατόι, δίπλα στους τάφους των γονέων του, Παύλου και Φρειδερίκης.

Κάποια στιγμή, όμως, λίγο πριν την ταφή, οι κάμερες έκλεισαν, καθώς επιθυμία της οικογένειας ήταν η ταφή να γίνει χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Τι συνέβη από εκεί κι έπειτα;- Γιατί δεν άνοιξε το φέρετρο στο Τατόι

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης: «την σημαία που τύλιγε στο φέρετρο την παρέδωσαν στην Άννα Μαρία. Στον τάφο τοποθετήθηκε μάρμαρο περιμετρικά και φυτεύτηκαν λουλούδια».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το το φέρετρο δεν άνοιξε ποτέ και ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα.

«Η οικογένεια επέλεξε να μην ανοίξει ποτέ το φέρετρο, γιατί προφανώς -λένε κάποιοι που γνωρίζουν- δεν ήταν τέτοια από τις αλλοιώσεις της ασθένειας η εικόνα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που η οικογένεια δεν θα επιθυμούσε να την δείξουν είτε οι τηλεοπτικές κάμερες, είτε και να την δουν οι επιφανείς καλεσμένοι που ήρθαν από τις άλλες χώρες» είπε.




Babis

«Αυτό μαθαίνω εγώ, ότι λόγω της αρρώστιας ήταν τέτοια η εικόνα του που όσο και να προσπαθούσαν οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να φτιάξουν την εικόνα του νεκρού, δεν θα ήταν τέτοια που θα επιθυμούσε η οικογένεια να δοθεί στη δημοσιότητα» κατέληξε.

Δείτε το ρεπορτάζ

Φωτογραφία: Reuters

πηγή in.gr

ΕλλάδαΤέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γιατί δεν άνοιξε το φέρετρο στο Τατόι

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Μενίδι: Λόφοι απορριμμάτων από το Τζάνειο στην κοίτη του Κηφισού – Συγκλονιστικές εικόνες

Τόνοι απορριμμάτων από το Τζάνειο νοσοκομείο καταλήγουν στην κοίτη...

Τελευταία Νέα