Θανατηφόρο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στην πόλη των Σερρών(video)Δεύτερος θάνατος από τον ιό του Δυτικού Νείλου σημειώθηκε στην περιφερική ενότητα των Σερρών, στην πόλη των Σερρών, αυτή την φορά.

 

Πρόκειται για μια 77 χρονη γυναίκα, κατοίκου Σερρών η οποία προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου και κατέληξε στο νοσοκομείο Σερρών ανεβάζοντας έτσι τα θανατηφόρα κρούσματα πανελλαδικά στα 14, ενώ ο αριθμός των διαγνωσμένων κρουσμάτων ανέρχεται στα 13.

Αν και πέρυσι ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν μεγαλύτερος , το ανησυχητικό είναι ότι φέτος έχει εξαπλωθεί σε περισσότερους δήμους.

Ο Νομίατρος κύριος Αναστάσιος Αναστασιάδης συνιστά ψυχραιμία και προσοχή στην τήρηση των μέτρων πρόληψης, καθώς επίσης και στην εκδήλωση των πρώτων συμπτωμάτων.

 


Ο Δήμος Σερρών ενημερώθηκε αμέσως για την εμφάνιση του νέου θανατηφόρου κρούσματος που σημειώθηκε και η αρμόδια αντιδήμαρχος πρόνοιας κυρία Σωτηρία Πάνου δήλωσε στην κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ ότι με εντολή Δημάρχου , η ανάδοχος εταιρεία προέβη στην αποψίλωση της βλάστησης και αύριο θα πραγματοποιηθούν οι επίγειοι ψεκασμοί που περιβάλλουν τους περιαστικούς χώρους της κατοικίας της θανούσης.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *