Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου λίγο πριν την έξοδο του Ιάσμου στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη σύμφωνα με την εφημερίδα Χρόνος.

 

 

Το δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα συγκρούστηκε με νταλίκα. Το χρονικό του δυστυχήματος κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες στις αρμόδιες αρχές που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ.

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι δύο από τους επιβάτες του ΙΧ και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά.

Η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων στο σημείο του συμβάντος ήταν δύσκολη καθώς ο δρόμος «έκλεισε» και σχηματίστηκε μία ουρά τουλάχιστον 3 χιλιομέτρων.

“Είναι πολύ σοβαρό….Η αστυνομία ανέφερε για δυστύχημα… Σκοτώθηκαν ανθρωποι. Έσκασε η νταλίκα, έλειπαν οι τροχοί, η ζάντα είχε καταστραφεί και πέταξε ένα άλλο αυτοκίνητο, το ισοπέδωσε”, αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. “Ο δρόμος σε αυτή τη διαδρομή είναι γεμάτος λακκούβες και χάλια!”, συνεχίζει.


“Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες εκφράζουν αγανάκτηση για το κάκιστο οδόστρωμα, για τις τρύπες και πολλοί από αυτούς αναφέρουν ότι με δυσκολία κρατούσαν τον έλεγχο του αυτοκίνητου πάνω στην ΕΓΝΑΤΊΑ! Δηλαδή πρέπει να χαθούν ανθρώπινες ζωές για τα αυτονόητα;”, ολοκληρώνει η αγανακτισμένη οδηγός.

Πηγή e-evros.gr

Views: 33