Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα από τον θάνατο του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου -Για την υπόθεση αναμένεται να διατάξει ΕΔΕ ο Θάνος Πλεύρης -Στο κάδροπρος το παρόν μονάχα το νοσηλευτικό προσωπικό Σοκαρισμένη ... Περισσότερα

Θάνατος 49χρονου έξω από νοσοκομείο της Πάτρας: Δεν εξετάστηκε από γιατρό γιατί... «ήρθε μόνος του με τα πόδια»

Epiloges Press

Epiloges Press

Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα από τον θάνατο του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου -Για την υπόθεση αναμένεται να διατάξει ΕΔΕ ο Θάνος Πλεύρης -Στο κάδροπρος το παρόν μονάχα το νοσηλευτικό προσωπικό

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου που έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με δυνατούς πόνους στο στήθος, ωστόσο η νοσηλεύτρια με την οποία μίλησε, δεν κάλεσε γιατρό και του πρότεινε να επισκεφτεί το νοσοκομείο του Ρίου, καθώς το δικό τους δεν εφημέρευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από το υπουργείο Υγείας, το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης για τον θάνατο του 49χρονου θα έχει προκύψει μέχρι αύριο, ώστε να αναδειχθούν οι ευθύνες για όσα οδήγησαν στην τραγική εξέλιξη και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες. Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης αναμένεται να διατάξει ΕΔΕ.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο κάδρο έχει μπει προς το παρόν μονάχα το νοσηλευτικό προσωπικό του «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και συγκεκριμένα η νοσηλεύτρια που υποδέχτηκε τον 49χρονο, η οποία δεν έχει δώσει για την ώρα επαρκείς εξηγήσεις για τη στάση της, παραδεχόμενη πως δεν κάλεσε γιατρό για να τον εξετάσει, όταν της περιέγραψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως επρόκειτο για ένα συνηθισμένο περιστατικό ενός περιπατητικού ασθενή, ο οποίος της ανέφερε πως είχε προηγουμένως επισκεφτεί ιδιώτη γιατρό. Επιπρόσθετα, πηγές του νοσοκομείου σημειώνουν πως ο 49χρονος δεν πέθανε αμέσως μετά την έξοδό του από αυτό, όπως τόνισαν οι συγγενείς του, αλλά μερικές ώρες αργότερα.

Κατά πληροφορίες, η νοσηλευτρια εργαζόταν επί σειρά ετών στο Δρομοκαΐτειο από το οποίο και μετακινήθηκε το περασμένο έτος στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Πριν λίγους μήνες είχε πεθάνει από κορωνοϊό και η αδελφή του 49χρονου

Στο μεταξύ, η οικογένεια του 49χρονου αρνείται να πιστέψει τον άδικο χαμό του, καθώς είναι το δεύτερο μέλος που χάνει μέσα σε λίγους μήνες την ζωή του. Όπως αναφέρει συγκλονισμένη στο protothema.gr η σύζυγος του αδελφού Απόστολου Νεμουτιάνου, Δήμητρα πριν από δέκα μήνες είχαν χάσει από κορωνοϊό και την αδελφή τους.

Advertisement
Babis

«Η απόσταση του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” ήταν τουλάχιστον 5 λεπτά από το σπίτι του Θοδωρή. Ήταν το πιο κοντινό που θα μπορούσε να πάει εκείνη την ώρα, από την στιγμή που πονούσε. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έχει συμβεί, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Δεν τον κράτησαν στον “Άγιο Ανδρέα” του είπαν να πάει στο Ρίο. Έτσι πήρε τον αδελφό και του ζήτησε βοήθεια του είπε “δεν μπορώ να πάω στο νοσοκομείο, είμαι χάλια, ελάτε να με πάτε στο Ρίο γιατί εδώ στον “Άγιο Ανδρέα” δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι”. Μετά από λίγα λεπτά, έφτασε ο αδερφός του, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε στο Ρίο και μετά από 2 χιλιόμετρα περίπου, ο άνθρωπος πέθανε στο αυτοκίνητο. Τον πήγε στο Ρίο, του έκαναν ΚΑΡΠΑ και διασωληνώθηκε αμέσως, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υγεία του», αναφέρει η Δήμητρα και προσθέτει:

«O Θοδωρής μας, είναι το δεύτερο άτομο που χάνουμε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Πριν λίγους μήνες είχαμε χάσει και την αδελφή του άνδρα μου από κορωνοϊό».

Όπως αναφέρει η συγκλονισμένη η Δήμητρα ο 49χρονος άνδρας ήταν ο “πατέρας” και το στήριγμα για όλους : «Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι ζωντανοί – νεκροί. Η μάνα του δεν περιγράφεται η κατάσταση της. Ο Θοδωρής ήταν ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου. Ο καλύτερος θείος για τα παιδιά μας, αδελφός, ο καλύτερος της οικογένειας μας. Λέμε τώρα για τον Θοδωρή κουβέντες και δεν το πιστεύω πως έχει φύγει, έτσι από την ζωή. Εμείς μόνο ξέρουμε πόσο καλός άνθρωπος ήταν. Δεν έχει φτιάξει δική του οικογένεια και ήταν κοντά μας. Ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός και τον είχαμε τα πάντα, πατέρα, αδελφό, στήριγμα, τα πάντα ήταν για μας ο Θοδωρής».

O 49χρονος επειδή δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει δική του οικογένεια είχε πάντα κοντά του την οικογένεια του και τους φίλους του. Αγαπούσε την δουλειά του, ενώ η ζαχαροπλαστική ήταν για εκείνον ένα όνειρο που κατάφερε να κατακτήσει καθώς είχε ξεκινήσει από την οικοδομή: «Αφοσιωμένος στην δουλειά του. Είχε ξεκινήσει από την οικοδομή και τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στην ζαχαροπλαστική».

Πηγή https://www.protothema.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επίδειξη δύναμης της Γαλλίας κόντρα στην Βραζιλία

27/03/26 10:51 πμ

Επίδειξη δύναμης της Γαλλίας κόντρα στην Βραζιλία

Η ανασύνταξη αρχίζει με αντίπαλο την Παραγουάη

27/03/26 10:47 πμ

Η ανασύνταξη αρχίζει με αντίπαλο την Παραγουάη

Νίκη με +9 ψάχνει απέναντι στη Μονακό ο Παναθηναϊκός

27/03/26 10:43 πμ

Νίκη με +9 ψάχνει απέναντι στη Μονακό ο Παναθηναϊκός

Υγεία: Μείωση των μητρικών θανάτων παγκοσμίως με επιβράδυνση της διεθνούς προόδου δείχνει έρευνα

27/03/26 9:24 πμ

Υγεία: Μείωση των μητρικών θανάτων παγκοσμίως με επιβράδυνση της διεθνούς προόδου δείχνει έρευνα

Θεσσαλονίκη: Άνθρωποι χωρίς φωνή οι ασθενείς με φυματίωση- Πενταπλάσια τα περιστατικά στην Ελλάδα

27/03/26 9:17 πμ

Θεσσαλονίκη: Άνθρωποι χωρίς φωνή οι ασθενείς με φυματίωση- Πενταπλάσια τα περιστατικά στην Ελλάδα

Μουντιάλ 2026: Το Κόσοβο έκανε το «μπαμ»

27/03/26 9:09 πμ

Μουντιάλ 2026: Το Κόσοβο έκανε το «μπαμ»

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν εναντίον στόχων σε Ισραήλ και Κόλπο

27/03/26 9:07 πμ

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν εναντίον στόχων σε Ισραήλ και Κόλπο

Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν γιατί χρωστούσε λεφτά και προσπάθησε να παραπλανήσει την Αστυνομία λέγοντας ότι τον χτύπησαν οπαδοί

27/03/26 8:53 πμ

Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν γιατί χρωστούσε λεφτά και προσπάθησε να παραπλανήσει την Αστυνομία λέγοντας ότι τον χτύπησαν οπαδοί

Νίκη ελπίδας για τη Μακάμπι

27/03/26 9:03 πμ

Νίκη ελπίδας για τη Μακάμπι

Γιοβάνοβιτς: «Στις μικρομεσαίες ομάδες θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερο ελληνικό στοιχείο»

27/03/26 9:01 πμ

Γιοβάνοβιτς: «Στις μικρομεσαίες ομάδες θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερο ελληνικό στοιχείο»

Έπιασε τον Ολυμπιακό η Ρεάλ

27/03/26 8:56 πμ

Έπιασε τον Ολυμπιακό η Ρεάλ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα - Πτώση της θερμοκρασίας

27/03/26 8:21 πμ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα – Πτώση της θερμοκρασίας