Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα 47χρονο ντελιβερά. Σ Σύμφωνα με το Mega, όλα έγιναν όταν 20χρονος αλβανικής καταγωγής παραβίασε οδηγώντας ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα


Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα 47χρονο ντελιβερά. Σ

Advertisement
 

Σύμφωνα με το Mega, όλα έγιναν όταν 20χρονος αλβανικής καταγωγής παραβίασε οδηγώντας σπορ αυτοκίνητο κόκκινα φανάρια και διεμβόλισε τον άτυχο 47χρονο οποίος εκείνη την ώρα, τα μεσάνυχτα ακόμα δούλευε κάνοντας ντιλίβερι. Η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο, ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι ο δράστης επιχείρησε να το σκάσει. Πολίτες που είδαν το περιστατικό έτρεξαν, τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν. Σπαρακτική είναι η κραυγή της μητέρας του θύματος που ξεσπά κατά του 20χρονου που επιχείρησε να φύγει αφήνοντας τον γιο της αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Από νωρίς το πρωί φίλοι και γνωστοί του 47χρονου διανομέα, πατέρα δύο παιδιών, αφήνουν λουλούδια στο σημείο του φρικτού δυστυχήματος, όπου ο 20χρονος τον εμβόλισε με το αυτοκίνητο του αφού προηγουμένως είχε παραβιάσει 3 κόκκινα φανάρια.

«Εκείνη τη στιγμή είδαμε να βγαίνει από το αυτοκίνητο ένα άτομο και να φεύγει φωνάζαμε κατεβήκαμε κάτω μάθαμε ότι μετά τον πιάσανε.»

Παραβίασε τρία κόκκινα φανάρια

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη 10 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 47χρονος ντελιβεράς προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής. Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

«Πέρασε με κόκκινα το Audi. Ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το παλικάρι ανέβαινε από εδώ. Κατέληξε εδώ…διέλυσε τέσσερα αυτοκίνητα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια ο 20χρονος προσπάθησε να διαφύγει στα στενά της περιοχής. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση ένα κομμάτι της μηχανής προξένησε ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στη Λεωφόρο.

Είδε διαλυμένη τη μηχανή του πατέρα της

Τραγική ειρωνεία. Λίγα λεπτά μετά το συμβάν η 16χρονη κόρη του ντελιβερά πέρασε από το σημείο. Είδε τη διαλυμένη μηχανή του πατέρα της και μόλις έφθασε στο σπίτι είπε ενστικτωδώς στη μητέρα της ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση», δήλωσε η μητέρα του 47χρονου.

Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κατά τη διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 20χρονος συμμετείχε σε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Παπανδρέου.

Advertisement
Family Kitchen

«Κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε δίπλωμα και ήταν σε κόντρα», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Το ξέσπασμα της μάνας

Απαρηγόρητη η μητέρα του 47χρονου ξεσπά κατά του νεαρού οδηγού που επιχείρησε να εγκαταλείψει τον γιο της αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε», τόνισε η μητέρα του 47χρονου.

Όπως λέει η μητέρα του διανομέα είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε», πρόσθεσε η μητέρα.

Ο 20χρονος κρατείται στην τροχαία της Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η δημοσιογράφος του MEGA Μαρία Γουγουτσά βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διανομέας εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα απέναντι μετά τη σύγκρουση. Ο 20χρονος πήγε κοντά στο θύμα και από τον τρόμο του τράπηκε πεζός σε φυγή. Οι αυτόπτες μάρτυρες τρέχουν και τον ακινητοποιούν. Επιστρέφει στον τόπο του ατυχήματος και γίνεται η σύλληψη του. Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν των θείων του, ενώ δεν είχε δίπλωμά οδήγησης.

πηγή MEGA


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βουλή: Επίκαιρη ερώτηση Δ. Κουτσούμπα για «άμεση αντιμετώπιση της οικονομικής ασφυξίας των βιοπαλαιστών γεωργών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και ψαράδων»

04/12/25 4:19 μμ

Βουλή: Επίκαιρη ερώτηση Δ. Κουτσούμπα για «άμεση αντιμετώπιση της οικονομικής ασφυξίας των βιοπαλαιστών γεωργών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και ψαράδων»

Ο «Αστερόκοσμος» «ξαναγεννιέται»: Από 11 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ

04/12/25 3:16 μμ

Ο «Αστερόκοσμος» «ξαναγεννιέται»: Από 11 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ

Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί: Ο Δήμος Σερρών και ο ΣΦΕΕΠΑΣ μοιράζουν χαμόγελα αγάπη

04/12/25 3:13 μμ

Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί: Ο Δήμος Σερρών και ο ΣΦΕΕΠΑΣ μοιράζουν χαμόγελα αγάπης

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Αξιοποιούμε την κοινωφελή περιουσία, σπάμε τις αλυσίδες της αδράνειας και θέτουμε τη χώρα σε κίνηση»

04/12/25 3:09 μμ

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Αξιοποιούμε την κοινωφελή περιουσία, σπάμε τις αλυσίδες της αδράνειας και θέτουμε τη χώρα σε κίνηση»

Σέρρες: Έκλεισε το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας

04/12/25 3:04 μμ

Σέρρες: Έκλεισε το τελωνείο του Προμαχώνα – Επιτρέπεται η διέλευση σε Ι.Χ., λεωφορεία και ασθενοφόρα

Google: Τι αναζήτησαν το 2025 οι Έλληνες

04/12/25 2:53 μμ

Google: Τι αναζήτησαν το 2025 οι Έλληνες

Κοζάνη: Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ - Έπαθε ανακοπή ο οδηγός

04/12/25 12:54 μμ

Κοζάνη: Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ – Έπαθε ανακοπή ο οδηγός

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Red Code σε 9 περιφέρειες

04/12/25 12:29 μμ

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Red Code σε 9 περιφέρειες

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωτογενής τομέας σε ασφυξία – Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

04/12/25 12:23 μμ

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωτογενής τομέας σε ασφυξία – Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

Aποζημιώσεις για ευλογιά: Επιπλέον 48 εκ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος – Δύο εκατ. ευρώ και στις Περιφέρειες

04/12/25 12:20 μμ

Aποζημιώσεις για ευλογιά: Επιπλέον 48 εκ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος – Δύο εκατ. ευρώ και στις Περιφέρειες

Τ. Χατζηβασιλείου: Δύο νέες θέσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Σερρών

04/12/25 12:15 μμ

Τ. Χατζηβασιλείου: Δύο νέες θέσεις γιατρών Ουρολόγων στο Νοσοκομείο Σερρών

Ν. Μεντή για τον σύντροφο της: Η ασθένεια του, τα χωριστά σπίτια και η διαφορά ηλικίας

04/12/25 11:08 πμ

Ν. Μεντή για τον σύντροφο της: Η ασθένεια του, τα χωριστά σπίτια και η διαφορά ηλικίας