Η αδερφή της Ρούλας διαψεύδει πως έστειλε εκείνη το «Νικολούλη ψόφα» και ζητά να μάθει την αλήθεια Ένα μήνυμα που έλεγε «Νικολούλη, ψόφα!» δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο ... Περισσότερα

Νικολούλη

Συντάκτης: Epiloges.tv

Συντάκτης: Epiloges.tv

Η αδερφή της Ρούλας διαψεύδει πως έστειλε εκείνη το «Νικολούλη ψόφα» και ζητά να μάθει την αλήθεια

Advertisement
 


Ένα μήνυμα που έλεγε «Νικολούλη, ψόφα!» δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» και μίλησε τηλεφωνικά με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Αγγελική Νικολούλη σοκαρίστηκε από ένα μήνυμα που έλαβε, την Παρασκευή (01/04), κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε στο MEGA και ασχολήθηκε με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, το μήμυμα που έλαβε on air η δημοσιογράφος, έγραφε «Νικολούλη, ψόφα!» και είχε αναρτηθεί από έναν λογαριασμό στο Twitter με το όνομα «Δήμητρα Πισπιρίγκου», δηλαδή με το όνομα της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, και εν συνεχεία διαγράφηκε.

Κατόπιν, η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε: «Εμφανίζεται μία και λέει ότι είναι η αδελφή. Η αδελφή της Ρούλας, η Δήμητρα, και τι λέει: “Νικολούλη ψόφα”; Τώρα τι να πω… “Ό,τι και να ψάχνεις εκεί στο Τούνελ, δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα”. Αυτό δείχνει και το επίπεδό σου, αγάπη μου, τι άλλο να πω; Τι να σχολιάσω τώρα, εντάξει. Τρία παιδάκια χάσατε και αντί να ψάχνετε και εσείς την αιτία, όταν είπαμε ότι κάτι βρέθηκε και το ένα παιδί “μιλάει”. Για βρείτε μου αυτά τα μηνύματα της αδελφής. Το παιδάκι “μιλούσε” μέσα από τον τάφο του και είχαμε σοκαριστεί εμείς που το ακούγαμε».

Ακόμα, η δημοσιογράφος συμπλήρωσε: «Ήταν άγριο εκείνη την ώρα και εκείνη την ώρα μάθαμε ουσιαστικά ότι το παιδάκι είχε δολοφονηθεί. Προσπαθούσα να κρατηθώ, να πνίξω την οργή για να μην καταλάβουν κάτι οι τηλεθεατές και βγαίνει τώρα η θεία και απευθύνεται στα παιδιά με μήνυμα; Βρε παιδιά, λίγη λογική! Ένα απλό μυαλό, λίγο, τι είναι αυτό το πράγμα; Πώς εκδηλώνεστε έτσι;».

Advertisement
ΔΕΗ

Παρ’ όλα αυτά, στη συνέχεια, η Δήμητρα Πισπιρίγκου παρενέβη τηλεφωνικά στο «Φως στο Τούνελ», μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και υποστήριξε πως δεν έκανε εκείνη την εν λόγω διαδικτυακή ανάρτηση, αλλά δεν θέλησε να μιλήσει στον «αέρα» της εκπομπής.

Πηγή protothema.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
26 Οκτωβρίου: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης- Ο βίος και το μαρτύριό του

25/10/25 12:03 μμ

26 Οκτωβρίου: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης- Ο βίος και το μαρτύριό του

Κολοκύθια γεμιστά με σάλτσα αυγολέμονο

25/10/25 9:11 μμ

Κολοκύθια γεμιστά με σάλτσα αυγολέμονο

Τι να κάνετε για να μην κολλήσει ξανά το ρύζι και να γίνει αφράτο και σπυρωτό

25/10/25 9:10 μμ

Τι να κάνετε για να μην κολλήσει το ρύζι και να γίνει αφράτο και σπυρωτό

Φυτά: 2 σημεία στο σπίτι που είναι λάθος να τα βάλεις

25/10/25 9:08 μμ

Φυτά: 2 σημεία στο σπίτι που είναι λάθος να τα βάλεις

Μαξιλαροθήκες για πέταμα; Όχι αν ξέρεις πώς θα τις χρησιμοποιήσεις... αλλιώς

25/10/25 9:05 μμ

Μαξιλαροθήκες για πέταμα; Όχι αν ξέρεις πώς θα τις χρησιμοποιήσεις… αλλιώς

Πώς ξεμυρίζουν τα χέρια από κρεμμύδια και σκόρδα;

25/10/25 9:03 μμ

Πώς ξεμυρίζουν τα χέρια από κρεμμύδια και σκόρδα;

Οι τροφές που αυξάνουν την απορρόφηση σιδήρου στον οργανισμό

25/10/25 9:02 μμ

Οι τροφές που αυξάνουν την απορρόφηση σιδήρου στον οργανισμό

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με θλάση ο Μπακασέτας

25/10/25 8:54 μμ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με θλάση ο Μπακασέτας

Από τα Μαθηματικά στο Φως - Ο Αλέκος Παππίας και η τέχνη της ξύλινης γεωμετρίας

25/10/25 8:51 μμ

Από τα Μαθηματικά στο Φως – Ο Αλέκος Παππίας και η τέχνη της ξύλινης γεωμετρίας

Κ. Κυρανάκης: Για το SMS του υπ. Μεταφορών δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε από το κράτος ούτε ένα ευρώ

25/10/25 8:42 μμ

Κ. Κυρανάκης: Για το SMS του υπ. Μεταφορών δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε από το κράτος ούτε ένα ευρώ

Στη Θεσσαλονίκη ο Σ. Φάμελλος για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης

25/10/25 8:24 μμ

Στη Θεσσαλονίκη ο Σ. Φάμελλος για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης

Γιώργος Τσαλίκης: “Ήμουν άρρωστος και δυσκολεύτηκα πολύ – Έκανα μια προσευχή”

25/10/25 8:21 μμ

Γιώργος Τσαλίκης: “Ήμουν άρρωστος και δυσκολεύτηκα πολύ – Έκανα μια προσευχή”