Θάσος: Γυναίκα μπήκε σε σούπερ μάρκετ κι επιχείρησε να σκοτώσει τον ταμία

Γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε ταμία σούπερ μάρκετ στον Λιμένα της Θάσου. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το kavalanews.gr, η γυναίκα από τη Θάσο προσποιούμενη την πελάτισσα μπήκε στο κατάστημα και αφού πήρε κάποια πράγματα στα χέρια της κι όταν έφτασε στο ταμείο πλησίασε τον άνδρα και του επιτέθηκε με μαχαίρι στον λαιμό επιχειρώντας να τον σκοτώσει.

Ευτυχώς δεν τα κατάφερε και ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκαν θλαστικά τραύματα.



Babis

Η δράστιδα συνελήφθη και όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς επικαλέστηκε πως είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα της επίθεσης.

Η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΕλλάδαΑστυνομικάΘάσος: Γυναίκα μπήκε σε σούπερ μάρκετ κι επιχείρησε να σκοτώσει τον ταμία

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην Νομική και χτύπησαν μεταπτυχιακό φοιτητή

«Θα πεθάνετε, τελειώσατε»... Αυτό φώναζαν οι οκτώ κουκουλοφόροι που εισέβαλαν σε...

Γερμανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε κρουαζιερόπλοιο στο Κατάκολο

Αναστάτωση σημειώθηκε σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με ιταλική σημαία, το...

Άναψαν τα μαγκάλια οι Σερραίοι την Πρωτομαγιά – video

«Άναψαν» τα μαγκάλια οι Σερραίοι σήμερα Πρωτομαγιά, οι οποίοι...

Πρωτομαγιά στις Σέρρες: «I love Kerkini» – “Βούλιαξε” από κόσμο η Κερκίνη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν...

Τελευταία Νέα