Είναι ένα από τους αθλητές της ομάδας του κολυμβητικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, η οποία τα τελευταία χρόνια, με μια νέα φουρνιά αθλητών, συνεχίζει την παράδοση, που έχει δημιουργήσει ο ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Είναι ένα από τους αθλητές της ομάδας του κολυμβητικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, η οποία τα τελευταία χρόνια, με μια νέα φουρνιά αθλητών, συνεχίζει την παράδοση, που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος εδώ και δεκαετίες.

Advertisement
 

Από τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό έχουν βγει μεγάλοι κολυμβητές αλλά όλοι πλέον στις Σέρρες μιλάνε για μια ομάδα η οποία «χτίζεται» την τελευταία τριετία κι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να φέρει μεγάλες επιτυχές στον Σερραϊκό αθλητισμό. Όλα αυτά, σε μια εποχή, που η εξέλιξη και η δυναμική της αγωνιστικής κολύμβησης δημιουργούν μεγαλύτερο ανταγωνισμό κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη αλλά και με μεγαλύτερη αξία μια διάκριση.

Ο Θεόδωρος Τσέλιος έδωσε φέτος τα διαπιστευτήρια του με την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ελλάδα στα 50 μ. πεταλούδα παμπαίδων Β’.

Ο 13χρονος κολυμβητής σε μια δύσκολη, λόγω της πανδημίας, περίοδο κατάφερε να φέρει μετάλλιο στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό και να αποδείξει, ότι το μέλλον του ανήκει. «Ήταν δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε με διαδικτυακές προπονήσεις και ακολούθησαν δύο μήνες σκληρής δουλειάς. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου, Στέργιο Συλαίο και Μαρία Εμμανουηλίδου αλλά και στον έφορο του τμήματος κ. Ζήση Γκράτζιο που μας στηρίζει σε ότι κάνουμε. Πραγματικά γίνεται εξαιρετική δουλειά στο τμήμα κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού», είπε στην ΕΡΤ Σερρών, ο Θοδωρής Τσέλιος, που δεν το μετάνιωσε, που επέλεξε την κολύμβηση ως άθλημα: «Ήθελα να μάθω να κολυμπάω αλλά όσο περνούσε ο καιρός η κολύμβηση με κέρδισε.» Το μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η Σερραϊκή κολύμβηση είναι η απουσία μιας 50άρας πισίνας κάτι, που επεσήμανε ο νεαρός αθλητής: «Μας δυσκολεύει η 25άρα πισίνα κι όμως ο υγρός στίβος με αυτήν την πισίνα φέρνει επιτυχίες στις Σέρρες. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου κολυμβητηρίου ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην Σερραϊκή κολύμβηση, που το δικαιούται.» Όσο για τα όνειρα και τους στόχους του ο Θοδωρής Τσέλιος είπε: «Γνωρίζω την παράδοση που έχει η Σερραϊκή κολύμβηση. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.»

πηγή ΕΡΤ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ροτόντα της Θεσσαλονίκης: Ένα μνημείο που αφηγείται 17 αιώνες ιστορίας - Δείτε video

16/11/25 12:38 μμ

Η Ροτόντα της Θεσσαλονίκης: Ένα μνημείο που αφηγείται 17 αιώνες ιστορίας – Δείτε video

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν τη Δευτέρα από τις 2 το μεσημέρι

16/11/25 12:34 μμ

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν τη Δευτέρα από τις 2 το μεσημέρι

Εξερράγη το ηφαίστειο Σακουρατζίμα στην Ιαπωνία - Ακυρώθηκαν πτήσεις

16/11/25 12:33 μμ

Εξερράγη το ηφαίστειο Σακουρατζίμα στην Ιαπωνία – Ακυρώθηκαν πτήσεις

40η Philoxenia: Ο ελληνικός ιαματικός τουρισμός βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καμπής

16/11/25 12:32 μμ

40η Philoxenia: Ο ελληνικός ιαματικός τουρισμός βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καμπής

Αστικές αναπλάσεις και κατασκευές - Οι επαγγελματικοί ρόλοι που χτίζουν τις πόλεις του μέλλοντος

16/11/25 12:30 μμ

Αστικές αναπλάσεις και κατασκευές – Οι επαγγελματικοί ρόλοι που χτίζουν τις πόλεις του μέλλοντος

Το Βατικανό επιστρέφει 62 τεχνουργήματα των αυτοχθόνων του Καναδά

16/11/25 12:27 μμ

Το Βατικανό επιστρέφει 62 τεχνουργήματα των αυτοχθόνων του Καναδά

Μέλη εμβληματικών ροκ συγκροτημάτων ενώνονται σε supergroup για καλό σκοπό

16/11/25 12:17 μμ

Μέλη εμβληματικών ροκ συγκροτημάτων ενώνονται σε supergroup για καλό σκοπό

Το rebranding της Ζακύνθου μέσα από την παράδοση, τον πολιτισμό και τον οινικό πλούτο

16/11/25 12:15 μμ

Το rebranding της Ζακύνθου μέσα από την παράδοση, τον πολιτισμό και τον οινικό πλούτο

Η FIFA εντείνει την «μάχη» κατά της διαδικτυακής κακοποίησης

16/11/25 12:13 μμ

Η FIFA εντείνει την «μάχη» κατά της διαδικτυακής κακοποίησης

«SBIFF»: Κορυφαία τιμητική διάκριση στον Στέλαν Σκάρσγκαρντ

16/11/25 12:12 μμ

«SBIFF»: Κορυφαία τιμητική διάκριση στον Στέλαν Σκάρσγκαρντ

Η δύναμη της επιλογής: Οι άνθρωποι πίσω από τις υιοθεσίες - 48χρονος μονογονέας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Έχω βιώσει ένα θαύμα»

16/11/25 12:10 μμ

Η δύναμη της επιλογής: Οι άνθρωποι πίσω από τις υιοθεσίες – 48χρονος μονογονέας: «Έχω βιώσει ένα θαύμα»

Ιωάννης Κυμίσης, ο Έλληνας καθηγητής του Πανεπιστημίου Columbia που οραματίζεται ηλεκτρονικά συστήματα σε κάθε επιφάνεια

16/11/25 12:08 μμ

Ιωάννης Κυμίσης, ο Έλληνας καθηγητής του Πανεπιστημίου Columbia που οραματίζεται ηλεκτρονικά συστήματα σε κάθε επιφάνεια