Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
27 C
Serres

Θεσσαλία: Το μήνυμα της πρώτης 15χρονης που εμβολιάστηκε

Το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει μια 15χρονη μαθήτρια που ήταν η πρώτη που εμβολιάστηκε στη Θεσσαλία. Πρόκειται για την Άρτεμις Γιαννακοπούλου που όπως τόνισε πήρε την απόφαση να κάνει το εμβόλιο ώστε να κυκλοφορεί με ασφάλεια και ελεύθερα.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους εφήβους γιατί ο κύριος φορέα κοινωνικοποίησής μας είναι το σχολείο και οι παρέες μας, έτσι το εμβόλιο είναι ένα όπλα για να μπορούμε να κυκλοφορούμε» είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Το άνοιξε κλείσε των σχολείων δεν ήταν ωφέλιμο ούτε για την εκπαίδευσή μας, ούτε για την ψυχοσωματική μας υγεία» επεσήμανε η 15χρονη Άρτεμις.


Babis


Στη συνέχεια μάλιστα κάλεσε τους συμμαθητές της να τρέξουν να εμβολιαστούν. «Και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα σε μεγαλύτερες ηλικίες για να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και εμείς να συνεχίσουμε την ζωή μας χτίζοντας το αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να ακολουθούμε τους ειδικούς και τους επιστήμονες και να μην πιστεύουμε στις παραπληροφόρηση που διαχέεται στο διαδίκτυο» τόνισε και ανέφερε πόσο σημαντική είναι η τήρηση των μέτρων.

ΕλλάδαΘεσσαλία: Το μήνυμα της πρώτης 15χρονης που εμβολιάστηκε

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Εργατική Πρωτομαγιά: Από πού ξεκίνησε -Η ιστορία της πίσω στο μακρινό 1886 -video

Εργατική Πρωτομαγιά: H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια...

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Τελευταία Νέα