Θεσσαλονίκη: 18χρονη κατηγορείται για τον βιασμό 20χρονου

Στη σύλληψη μιας 18χρονης ύστερα από καταγγελία ενός 20χρονου για βιασμό προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη άσκησε εναντίον της 18χρονης ποινική δίωξη για βιασμό, χωρίς τη συναίνεση του 20χρονου, και στη συνέχεια την παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Η πράξη για την οποία την κατηγορούν φέρεται να έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (27.08.2024) μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι η 18χρονη εκμεταλλεύτηκε την αδιαθεσία του, καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ο ίδιος δεν επιθυμούσε την σεξουαλική συνεύρεση, αλλά εκείνη επέμεινε, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.



Babis

Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη, κατά πληροφορίες, αρνείται την πράξη.

πηγή newsit.gr

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: 18χρονη κατηγορείται για τον βιασμό 20χρονου

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Ποια δρομολόγια πλοίων ακυρώνονται λόγω ισχυρών ανέμων

Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές,...

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Τελευταία Νέα