Θεσσαλονίκη: Δύο είσοδοι «ελεύθερες» στα διόδια Μαλγάρων για αποσυμφόρηση

Δύο είσοδοι «ελεύθερες», για τη διέλευση των οχημάτων δόθηκαν νωρίς το μεσημέρι, στα διόδια των Μαλγάρων προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση των οχημάτων από και προς Θεσσαλονίκη, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινηδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Θεσσαλονίκης , μέχρι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στα διόδια Μαλγάρων ήταν ήπια, με το πέρας όμως των ωρών «πυκνώνει» όλο και περισσότερο.

Να σημειωθεί πως η πρώτη είσοδος «ελευθέρας» από τα διόδια, δόθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη δόθηκε λίγα λεπτά πριν τη 1.00 το μεσημέρι.



Babis

Μέχρι αυτή την ώρα ο καιρός είναι ήπιος με ελαφρά βροχόπτωση, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να ενταθούν τις απογευματινές ώρες.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Δύο είσοδοι «ελεύθερες» στα διόδια Μαλγάρων για αποσυμφόρηση

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σύνταξη στα 61 έτη για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 61 έτη. Πρόκειται...

Τιπουλίδες: Γιατί δεν πρέπει να σκοτώνετε τα έντομα που μοιάζουν με γιγάντια κουνούπια

Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει αισθητά, κι εμείς ετοιμάζουμε...

Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Τουρισμού για τα τροχόσπιτα: Nομοθετoύμε το αυτονόητο

"Βάζουμε τέλος στην καταχρηστική κατάληψη δασών, αιγιαλών, αρχαιολογικών χώρων...

ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για περιστατικό αμέλειας

Αμεση ήταν η απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης από την...

Τελευταία Νέα