Η εμμονή 34χρονου να μάθει λεπτομέρειες για το σεξουαλικό παρελθόν της συντρόφου του αλλά και η ακραία ζήλια και χειριστική του συμπεριφορά, ξεδιπλώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Τριμελούς ... Περισσότερα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 34χρονος για βία στην 27χρονη έγκυο σύντροφό του – “Ήθελα να ξέρω με πόσους έχει πάει”

Epilogestv

Epilogestv

Η εμμονή 34χρονου να μάθει λεπτομέρειες για το σεξουαλικό παρελθόν της συντρόφου του αλλά και η ακραία ζήλια και χειριστική του συμπεριφορά, ξεδιπλώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο άντρας καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία. Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής, 23 Φεβρουαρίου, αφού μάλωσαν στον δρόμο, όταν ανέβηκαν στο διαμέρισμα επιτέθηκε στην 27χρονη κοπέλα που είναι έγκυος και της έκλεισε με τα χέρια του το στόμα για να μη φωνάζει, ενώ άσκησε βία εις βάρος της.

Η παθούσα περιέγραψε, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο, ότι ο κατηγορούμενος ήταν πειστικός, χειριστικός και δεν την άφηνε να έχει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και τους γονείς της. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να μην την άφηνε να έχει κινητό τηλέφωνο, ωστόσο ένα βράδυ η κοπέλα έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα της ζητώντας βοήθεια.

«Ήθελα να ξέρω με πόσους έχει πάει»

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε έναν πολύ έντονο καβγά, καθώς ο κατηγορούμενος θέλησε να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι είναι «παλαιών αρχών» και ότι είχε πρόβλημα με το σεξουαλικό παρελθόν της συντρόφου του, τονίζοντας παράλληλα ότι και μαζί είχαν μια έντονη σεξουαλική ζωή αφού νύχτα και μέρα συνευρίσκονταν ερωτικά.

Ο ίδιος αποδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε ότι μετανιώνει για ό,τι έκανε, όμως ενώπιον της έδρας παραδέχτηκε ότι είχε μια χειριστική συμπεριφορά προς την 27χρονη, καθώς «ήταν ευάλωτη και ήθελε κάποιον να έχει δίπλα της».

«Της έμαθα να καθαρίζει μανταρίνια, δεν πρόσεχε τον εαυτό της, έκανε εφήμερες σχέσεις, κακή διατροφή, ποτά και ξενύχτια. Εκείνο το βράδυ της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου, το παραδέχομαι», είπε.

Advertisement
Family Kitchen

Ο κατηγορούμενος αφού περιέγραψε με λεπτομέρειες τις σεξουαλικές συνευρέσεις που είχε η σύντροφός του πριν από εκείνον και στο διάστημα που το ζευγάρι ήταν σε απόσταση, είπε ότι η κοπέλα του έλεγε συνέχεια ψέματα όταν την ρωτούσε με πόσους έχει συνευρεθεί ερωτικά πριν από εκείνον. «Αντιλήφθηκα ότι μου έλεγε ψέματα για το παρελθόν της και εμένα μου αρέσει η σύντροφός μου να μην έχει πάει πολλούς άντρες, γιατί είμαι παλαιών αρχών. Είναι επιλογή μου να μη το θέλω», είπε.

«Προσπαθούσα να της δώσω να καταλάβει ότι αυτά τα κάνουν μόνο οι που…νες και εκείνη δεν είναι τέτοια. Μαλώσαμε και έφυγε στην Αθήνα. Μια ημέρα αποφάσισα να πάω να την βρω για να την κερδίσω πίσω. Το πρώτο πράγμα που της είπα στην έκπληξη που έκανα είναι ότι δε θέλω να μάθω ξανά για το παρελθόν σου και θέλω να το αφήσουμε πίσω, αλλά εκείνη δε το άφησε πίσω. Είχε μηνύματα στο instagram, μιλούσε με διάφορους, είχε φωτογραφίες στο κινητό της, κ.α. Την ρωτούσα αν έβαλε άτομα στο σπίτι της και μου έλεγε όχι, αλλά ήταν πάρα πολλοί αυτοί που μπήκαν στο σπίτι και με είχε απατήσει, ήταν όλοι ερωτικοί σύντροφοι. Μου έλεγε “έκανα στοματικό σε ξένο άτομο γιατί φοβόμουν να του πω όχι”. Ανησύχησα για εκείνη. Ήθελα να ξέρω με πόσους άντρες έχει κάνει σεξ», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τους γονείς της που ζουν σε νησί και ότι ο ίδιος την βοηθούσε.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χατζηβασιλείου στα «Μακεδονικά Νέα»: Η Αθήνα ως πυλώνας ασφάλειας, σταθερότητας και ενεργειακής αξιοπιστίας

12/03/26 9:14 πμ

Χατζηβασιλείου στα «Μακεδονικά Νέα»: Η Αθήνα ως πυλώνας ασφάλειας, σταθερότητας και ενεργειακής αξιοπιστίας

Έκκληση του Δήμου Σερρών για υπεύθυνη διαχείριση κλαδεμάτων και υπολειμμάτων κήπων

12/03/26 9:06 πμ

Έκκληση του Δήμου Σερρών για υπεύθυνη διαχείριση κλαδεμάτων και υπολειμμάτων κήπων

Επίτιμος Διδάκτορας του ΔΙΠΑΕ ο ζωγράφος Στέφανος Δασκαλάκης - video

12/03/26 9:02 πμ

Σέρρες: Επίτιμος Διδάκτορας του ΔΙΠΑΕ ο ζωγράφος Στέφανος Δασκαλάκης – video

Στο «Ιπποκράτειο» 10χρονο παιδάκι που υπέστη ανακοπή στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο

12/03/26 8:49 πμ

Στο «Ιπποκράτειο» 10χρονο παιδάκι που υπέστη ανακοπή στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο

Καλά στην υγεία τους οι 22 ναυτικοί έπειτα από επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στον Περσικό Κόλπο

12/03/26 8:46 πμ

Καλά στην υγεία τους οι 22 ναυτικοί έπειτα από επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στον Περσικό Κόλπο

Athens Alitheia Forum - Κυρ. Μητσοτάκης: Εντός του μήνα οι αποφάσεις για τον περιορισμό πρόσβασης στα social media των κάτω των 15 ετών

12/03/26 8:39 πμ

Athens Alitheia Forum – Κυρ. Μητσοτάκης: Εντός του μήνα οι αποφάσεις για τον περιορισμό πρόσβασης στα social media των κάτω των 15 ετών

12 Μαρτίου 1957: Η έκρηξη της βόμβας που στέρησε την ζωή σε τρεις μαθητές στην Ηράκλεια Σερρών

11/03/26 11:13 μμ

12 Μαρτίου 1957: Η έκρηξη της βόμβας που στέρησε την ζωή σε τρεις μαθητές στην Ηράκλεια Σερρών

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου η πρώτη λαϊκή αγορά στο Ν. Σούλι Σερρών - video

11/03/26 11:11 μμ

Αύριο Πέμπτη 12 Μαρτίου η πρώτη λαϊκή αγορά στο Ν. Σούλι Σερρών – video

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 12 Μαρτίου

11/03/26 11:10 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 12 Μαρτίου

FIBA Europe Cup: «Πάρτι» για τον ΠΑΟΚ απέναντι στο Περιστέρι

11/03/26 11:08 μμ

FIBA Europe Cup: «Πάρτι» για τον ΠΑΟΚ απέναντι στο Περιστέρι

Κορωνοϊός: Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι η πραγματική προέλευση του ίσως δεν είναι αυτή που πιστεύαμε

11/03/26 11:06 μμ

Κορωνοϊός: Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι η πραγματική προέλευση του ίσως δεν είναι αυτή που πιστεύαμε

Παρέμβαση της ΟΛΜΕ μετά τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου: Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι αναλώσιμοι

11/03/26 11:05 μμ

Παρέμβαση της ΟΛΜΕ μετά τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου: Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι αναλώσιμοι