Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε τζιπ και τραυματίστηκε σοβαρά

  Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε τζιπ και τραυματίστηκε σοβαρά
  Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε τζιπ και τραυματίστηκε σοβαρά

  Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης- Από την σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε.

  Συγκεκριμένα, στην συμβολή των οδών Σταδίου και Πλάτωνος, μία μηχανή κατέβαινε κάθετα τον δρόμο και στην συνέχεια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

  Από την σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε.

  Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε 17 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Για περίπου 19 μέτρα βρισκόταν στον αέρα ο οδηγός και υπέστη σοβαρά κατάγματα σε πόδι και χέρι.

  Μάλιστα λιποθύμησε 4 φορές στο σημείο, ενώ περίμενε 45 λεπτά το ΕΚΑΒ.

  Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύτηκε 2 μέρες σε ΜΕΘ και πλέον βρίσκεται σε Κέντρο Αποθεραπείας.

  Το βίντεο του MEGA είναι σοκαριστικό.


  Ο Αβραάμ Νικολάου, θύμα του τροχαίου μίλησε στο MEGA για το περιστατικό.

  «Έχω βγει εδώ και 2 μέρες από το νοσοκομείο, είμαι σε κέντρο αποκατάστασης και προσπαθώ με πολύ κόπο και χρόνο να ξεκινήσω από την αρχή. Το αμάξι με έπιασε στο δεξί πόδι, έπεσα πάνω στο παρμπρίζ και χτύπησα και το κεφάλι μου στο παρμπρίζ, πετάχτηκα και χτύπησα το χέρι μου. έσπασαν τα πάντα. όλα φτιάχνονται, δεν είχα κάτι πολύ σοβαρό. Δεν έσπασα τα πλευρά μου, αλλά πιέστηκαν μέσα και ο πνεύμονας δεν δουλεύτε για 1 βδομάδα. Ευτυχώς πριν κάνω την επέμβαση έφτιαξε», είπε αρχικά.

  «Δεν μπορώ να περπατήσω έχω πολύ δρόμο ακόμα. Οι γιατροί λένε ότι θα χρειαστεί ένας μήνας για να πατήσω απλά το πόδι μου στο πάτωμα. Βγήκε από STOP το αυτοκίνητο χωρίς να φρενάρει. Μέχρι να συντονιστούν πέρασαν 30 λεπτά, δεν ήξεραν που να με πάνε. Επειδή λιποθυμούσα άκουσα έναν κάτοικο της περιοχής να φωνάζει και να λέει ότι με έχουν πάνω από μία ώρα εδώ. Δεν έπαιρναν έγκριση», συμπλήρωσε.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το ασθενοφόρο έκανε να πάει 45 λεπτά, ενώ 30 λεπτά προσπαθούσε να συνεννοηθεί το ΕΚΑΒ για το πού θα μεταφέρει τον κ. Νικολάου