Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
14.3 C
Serres

Θεσσαλονίκη: 24χρονη κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της

Ζευγάρι Ιρακινών, το οποίο κρατούσε παρά τη θέλησή της 24χρονη Σύρια και το ανήλικο παιδί της, σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβε χθες η αστυνομία.

Το ζευγάρι (35 ετών και οι δύο) είχε προσκαλέσει τη μητέρα και το τετράχρονο παιδί της να μείνουν μαζί τους κι έκτοτε -περί τα μέσα Ιανουαρίου- την κρατούσαν παρά τη θέλησή της και ο άνδρας ασκούσε συνεχόμενη σωματική βία πάνω της, ενώ την εξανάγκασε δύο φορές σε συνουσία, σύμφωνα με την καταγγελία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, με τη συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, οργάνωσαν επιχείρηση, καθόσον ο 35χρονος απειλούσε τη ζωή του ανήλικου παιδιού, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών εντός του διαμερίσματός τους, όπου βρέθηκε και το ανήλικο, καλά στην υγεία του.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για αρπαγή, αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, βιασμό, σωματική βλάβη και απειλή.


Babis


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου

 πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: 24χρονη κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα