Θεσσαλονίκη: 53χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Κατηγορείται ότι κακοποιούσε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Την ανήλικη θυγατέρα της συντρόφου του φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 53χρονος, απειλώντας την μάλιστα πως εάν αποκάλυπτε το παραμικρό θα χώριζε την μητέρα της, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν διερεύνησης σχετικής καταγγελίας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον 53χρονο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγείται ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.




Babis

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ανήλικη (γεννημένη το 2008) φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωνε σε καθηγήτριες του σχολικού της περιβάλλοντος και ακολούθησε η καταγγελία.

Όπως αποκάλυψε η μαθήτρια, οι εις βάρος της γενετήσιες πράξεις ξεκίνησαν από τον Νοέμβριο του 2020 και συνεχίστηκαν επί σχεδόν 1,5 χρόνο.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: 53χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση του 47χρονο από τη Θεσσαλονίκη

O μηχανισμός «Missing Alert Hellas» λήγει για την αναζήτηση...

Το Άργος τίμησε τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο τον θαυματουργό – video

Με μεγαλοπρέπεια η πόλη του Άργους τίμησε τον προστάτη...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Μαΐου

Στις 4 Μαΐου σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των...

Σέρρες: Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης άνδρα που έπεσε σε δύσβατο σημείο

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης το απόγευμα του...

Τελευταία Νέα