Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
21.9 C
Serres

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για μωρό που κατάπιε αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη για τη διάσωση μωρού. Το μωρό, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη απόφραξη αεραγωγού έπειτα από κατάποση ξένου σώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες, ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, το μωρό 16 μηνών, βρισκόταν με τον παππού του εντός διαμερίσματος, στην περιοχή της πλατείας Τερψιθέας, το μεσημέρι της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

 
Λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι πιθανότατα κατάπιε κάποιο αντικείμενο, κάποιο ξένο σώμα, με αποτέλεσμα να φράξει ο αεραγωγός του, να μην μπορεί να αναπνεύσει και να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα η ΕΛ.ΑΣ. έστησε επιχείρηση για τη διευκόλυνση της άμεσης διακομιδής του βρέφους στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, το οποίο και εφημερεύει.



Babis

Άγνωστη παραμένει αυτή την ώρα η κατάσταση της υγείας του βρέφους, αλλά και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο σπεύδει η μητέρα του βρέφους σε κατάσταση σοκ.

Πηγή πληροφοριών: thesstoday.gr, enikos.gr

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Αγωνία για μωρό που κατάπιε αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Μενίδι: Λόφοι απορριμμάτων από το Τζάνειο στην κοίτη του Κηφισού – Συγκλονιστικές εικόνες

Τόνοι απορριμμάτων από το Τζάνειο νοσοκομείο καταλήγουν στην κοίτη...

Τελευταία Νέα