Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο άτομα για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών

Χειροπέδες σε δύο άτομα που ενέχονται σε υποθέσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών πέρασαν χθες στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

 

 

Ειδικότερα:

•Χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 22χρονο Σύριο, ο οποίος αποβίβασε σε περιοχή του Δήμου Βόλβης επτά ομοεθνείς του τους οποίους μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι παράτυποι μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους.




Babis

•Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν στην περιοχή των Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία, 24χρονο Ιρακινό, ο οποίος μετέφερε παράνομα πέντε Ιρανούς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι παράτυποι μετανάστες θα μεταφέρονταν σε περιοχή της Ημαθίας.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή thestival.gr

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο άτομα για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

“Εφυγε” ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός

“Έφυγε” από την ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός, αδελφός...

Το περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας: Ένας φυσικός θησαυρός

Μόλις 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Καβάλας, στην...

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Τελευταία Νέα