Εκβίαζε νεαρή γυναίκα με προσωπικές της φωτογραφίες και βίντεο ζητώντας 40.000 ευρώ προκειμένου να μην τα αναρτήσει στο διαδίκτυο.Advertisement     Πρόκειται για έναν 29χρονο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Εκβίαζε νεαρή γυναίκα με προσωπικές της φωτογραφίες και βίντεο ζητώντας 40.000 ευρώ προκειμένου να μην τα αναρτήσει στο διαδίκτυο.

Advertisement
 

 

Πρόκειται για έναν 29χρονο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου μετά από καταγγελία 22χρονης ότι την εξύβριζε και την απειλούσε μέσω εφαρμογών στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα απέστειλε προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο σε οικείους τους, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ για να σταματήσει την αποστολή τους.

Advertisement
ΔΕΗ

Έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο κρότου στο οποίο υπήρχε φυσίγγιο κρότου, 16 φυσίγγια κρότου και 5 κάλυκες.

Advertisement
Babis

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ