Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
21.9 C
Serres

Θεσσαλονίκη: Έστειλαν πρόστιμο σε 12χρονο μαθητή για… παράνομη στάθμευση!

Τη “λυπητερή” έστειλαν οι Αρχές σε 12χρονο μαθητή από τον Βόλο, για υποτιθέμενη παράνομη στάθμευση που υποτίθεται ότι έκανε πριν από πέντε χρόνια – δηλαδή σε ηλικία 7 ετών- στον δήμο Θεσσαλονίκης.

 

 

Τα αδέρφια του 12χρονου σάστισαν όταν παρέλαβαν από τα ΕΛΤΑ την προσωπική ειδοποίηση για να πάρουν έναν φάκελο με παραλήπτη τον ανήλικο αδερφό τους. Μόλις διάβασαν το ειδοποιητήριο πίστεψαν ότι πρόκειται για φάρσα. Βλέποντας πως πρόκειται για επίσημο ατομικό ειδοποιητήριο συνειδητοποίησαν ότι πράγματι ένα τέτοιο έγγραφο είχε φύγει από επίσημη υπηρεσία με παραλήπτη ένα ανήλικο παιδί.

 

 

 

 




Babis

 

 

 

Το ειδοποιητήριο είχε αποστολέα τον δήμο Θεσσαλονίκης. Η υποτιθέμενη παράβαση έγινε πριν από πέντε χρόνια στη συμπρωτεύουσα.Ο ανήλικος μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει ελάχιστα εκτός Βόλου και κυρίως δεν έχει οδηγήσει ποτέ του. Ο αδερφός του προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media όπου δημοσιοποίησε την ιστορία.

Τα αδέρφια του 12χρονου επικοινώνησαν με τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη για να εξηγήσουν την γκάφα. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας είπαν πως πρόκειται για μπέρδεμα και θα γίνει διαγραφή ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και εμφανίζεται 12χρονος ως υπόχρεος για παράβαση που ουδέποτε έκανε.

 

Πηγή: Εφημερίδα «Ταχυδρόμος»

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Έστειλαν πρόστιμο σε 12χρονο μαθητή για... παράνομη στάθμευση!

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Μενίδι: Λόφοι απορριμμάτων από το Τζάνειο στην κοίτη του Κηφισού – Συγκλονιστικές εικόνες

Τόνοι απορριμμάτων από το Τζάνειο νοσοκομείο καταλήγουν στην κοίτη...

Τελευταία Νέα