Τις συνθήκες θανάτου υπερήλικα σε κέντρο ευγηρίας της ανατολικής Θεσσαλονίκης το οποίο, όπως καταγγέλλεται, λειτουργούσε χωρίς άδεια, ερευνά η εισαγγελέας.   Ειδικότερα και σύμφωνα με το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Τις συνθήκες θανάτου υπερήλικα σε κέντρο ευγηρίας της ανατολικής Θεσσαλονίκης το οποίο, όπως καταγγέλλεται, λειτουργούσε χωρίς άδεια, ερευνά η εισαγγελέας.

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 93χρονος φαίνεται πως έπεσε από ύψος δύο μέτρων και όταν εντοπίστηκε από το προσωπικό του κέντρου ήταν ήδη νεκρός.

Η ιατροδικαστική εξέταση που είναι σε εξέλιξη αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν η πτώση ήταν αποτέλεσμα ανακοπής καρδιάς, ενώ θα ερευνηθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή που χορηγούταν στον υπερήλικα και εάν ο ίδιος έχριζε μεγαλύτερης εποπτείας.

Advertisement
MEGA

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης. Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων δεν διέθετε νόμιμη άδεια για τη λειτουργία της και ήδη ενημερώθηκε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελέας πρωτοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, η οποία παρήγγειλε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών εις βάρος των υπευθύνων του κέντρου. Όπως έγινε γνωστό, ερευνάται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια από υπόχρεο, καταλήγει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

03/04/26 3:58 μμ

Χάνει το ματς με τη Φράιμπουργκ ο Κέιν, αισιοδοξία για Ρεάλ

03/04/26 3:37 μμ

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε συμφωνία με τον Φόντεν για το νέο συμβόλαιο

03/04/26 3:28 μμ

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της συζύγου του Ζότα

03/04/26 3:23 μμ

Αρμπελόα: «Ας αφήσουμε πίσω μας το γόνατο του Μπαπέ και ας απολαύσουμε τα γκολ του»

03/04/26 3:12 μμ

Εβερτον: Μένει ο Τζακ Γκρίλις

03/04/26 2:56 μμ

Αθλητικός Δικαστής: Από μία αγωνιστική και πρόστιμο σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

03/04/26 12:53 μμ

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου είναι ο ωραιότερος Έλληνας»

03/04/26 12:47 μμ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου είναι ο ωραιότερος Έλληνας»

«Ας μην τα πάρει το ποτάμι!»- Δράση καθαρισμού από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

03/04/26 12:36 μμ

«Ας μην τα πάρει το ποτάμι!»- Δράση καθαρισμού από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Βουλή: Ν/σ Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο, Ταμείο Εκσυγχρονισμού- Κατατέθηκε τροπολογία μεταξύ άλλων για παράταση του ΜΙΔΑΣ – Μέτρα αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού και για τη Λέσβο

03/04/26 12:30 μμ

Βουλή: Ν/σ Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο, Ταμείο Εκσυγχρονισμού- Κατατέθηκε τροπολογία μεταξύ άλλων για παράταση του ΜΙΔΑΣ – Μέτρα αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού και για τη Λέσβο

03/04/26 12:27 μμ

Αγωνία στους Λέικερς για τον τραυματισμό του Ντόντσιτς

Πρωτοποριακή επέμβαση καρδιάς στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»

03/04/26 12:16 μμ

Πρωτοποριακή επέμβαση καρδιάς στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»