Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
27 C
Serres

Θεσσαλονίκη: Ο Άι Βασίλης βγήκε βόλτα με… έλκηθρο στην Τσιμισκή

Ο Άι Βασίλης με το έλκηθρό του και τους μικρούς του βοηθούς έκανε βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως στην Τσιμισκή. Υπό… χριστουγεννιάτικους ήχους μοίρασε καραμέλες και… χαμόγελα σε περαστικούς, αλλά και στους οδηγούς οχημάτων.

Το έλκηθρο από το… Μελίσσι Γιαννιτσών

Πρόκειται για μια δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας» από το Μελίσσι Γιαννιτσών, οι οποίοι μετέτρεψαν ένα αγροτικό σε έλκηθρο του Άι Βασίλη. Όπως εξήγησαν στο GRTimes.gr οι συμμετέχοντες στο αποψινό event, κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων τα μέλη του συλλόγου περνούν από όλα τα χωριά του νομού Πέλλας και μοιράζουν δώρα και χαρά σε μικρά παιδιά.


Babis


Σήμερα το απόγευμα το έλκηθρο έφτασε στη Θεσσαλονίκη με τα παιδιά του συλλόγου και τον Άγιο Βασίλη να χαιρετούν τον κόσμο και να εύχονται «χρόνια πολλά» σε όσους βρίσκονταν στον κέντρο της πόλης κάνοντας βόλτες ή ψώνια στα μαγαζιά. Αρκετοί, πάντως, ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους που πήραν… φωτιά.

Δείτε το βίντεο με το έλκηθρο στην οδό Τσιμισκή το βράδυ του Σαββάτου:

ΕλλάδαΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Ο Άι Βασίλης βγήκε βόλτα με… έλκηθρο στην Τσιμισκή

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αυτόπτης μάρτυρας για έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: “Νόμισα ότι έγινε μέσα στο σπίτι μου”

Ο κ. Βαλάντης Χασιώτης, ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην ισχυρή...

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για 47χρονο που εξαφανίστηκε στις 28 Απριλίου

Κόκκινο χτυπά η αγωνία για την οικογένεια και το...

Δ. Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση αύριο στην οδό Παπάφη – Ποιο τμήμα θα κλείσει για 11 ώρες

Συνεχίζονται αύριο Σάββατο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Παπάφη,...

Τελευταία Νέα