Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 56χρονος πρώην παράγονας της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Κώνστας

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Κώνστας απεβίωσε μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό – Θρηνεί η κιτρινόμαυρη οικογένεια

 

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 56 ετών, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Κώνστας, μετά από μάχη 21 ημερών με τον κορωνοϊό.

Ο Θανάσης Κώνστας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, όπου κατέληξε σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με το Yelloradio.gr.




Babis

 Όπως αναφέρει το yellowradio:

«Ο Θανάσης Κώνστας «έφυγε» σήμερα, τόσο ήσυχα, τόσο αθόρυβα από κοντά μας σε ηλικία μόλις 56 χρόνων, μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε επί 21 μέρες με τον καταραμένο κορονοϊό. Πάλεψε σαν ήρωας με τη γνωστή του μνημειώδη αξιοπρέπεια στην ΜΕΘ του Αγίου Παύλου, χωρίς να δυσανασχετήσει λεπτό, χωρίς να παραπονεθεί, δίνοντας μόνο τη μάχη, όπως έκανε τόσα χρόνια, από μικρό παιδί… Με πείσμα, αθόρυβα, παλικαρίσια. Η μοίρα όμως ήταν σκληρή μαζί του, σκληρή και άδικη απέναντι σ’ ένα στολίδι πραγματικό της οικογένειας του Άρη, η οποία είναι πλέον πιο φτωχή από σήμερα. Ο δικός μας Θανάσης, ο Θανάσης που ήταν φίλος, αδελφός, πατέρας, συνεργάτης μάς αφήνει ορφανούς».

Πηγή enikos.gr

ΑθλητικάΘεσσαλονίκη: Πέθανε ο 56χρονος πρώην παράγονας της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Κώνστας

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: EXTREME TRACKDAYS | 2-3-4 Μαΐου 2025

Η διοργάνωση EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει με χαρά την πρώτη...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών | 24–27 Απριλίου 2025: Τέσσερις Ημέρες Απόλυτης Οδηγικής Δράσης

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ο μεγαλύτερος και πλέον σύγχρονος χώρος...

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στις Σέρρες – video

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης είναι μια κορυφαία αθλητική  διοργάνωση...

Τελευταία Νέα