Προφυλακίστηκε μια 47χρονη γυναίκα που μαζί με το σύζυγό της κατηγορούνται για τον βιασμό των δύο παιδιών τους, όταν αυτά ήταν ηλικίας 7 ετών. Το ζευγάρι είναι κατηγορούμενο για βιασμό, αλλά και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η καταγγελία σε βάρος τους έγινε από την ίδια τους την κόρη το 2021, η οποία περιέγραψε ότι αυτή και η αδελφή της κακοποιούνταν διαρκώς σεξουαλικά από τους γονείς τους από το 2007 ως και το 2018, και όπως είπαν οι γονείς τους ήταν αυτοί που τους κακοποιούσαν.
Για την ίδια υπόθεση κατέστησαν κατηγορούμενοι ο παππούς και η γιαγιά των φερόμενων ως θυμάτων (από τη μία γραμμή) και μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση προσέγγισης των εγγονών τους.
Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις πράξεις τους και μεταξύ άλλων φαίνεται να υποστήριξαν ότι οι καταγγελίες είναι κατασκευασμένες.