Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
10.4 C
Serres

Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να πάρει λύτρα από τη θεία και τον ξάδελφό της

Δαιμόνιο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη σκηνοθέτησε απαγωγή, με σκοπό να αποσπάσει λύτρα από συγγενικά πρόσωπα. Ο λόγος για μία 36χρονη που μαζί με τον 30χρονο σύντροφό της, κατηγορούνται ότι σκηνοθέτησαν την απαγωγή της πρώτης, ώστε να καρπωθούν λύτρα από τη θεία και τον ξάδελφό της. Η 36χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, ενώ ο σύντροφός της αναζητείται για να συλληφθεί.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά το προηγούμενο 24ωρο με τα δύο υποψήφια θύματα, από τα οποία αξίωνε 3.000 ευρώ, προκειμένου να αφήσει ελεύθερη την δήθεν απαχθείσα σύντροφό του, διαφορετικά απειλούσε, ότι θα της κάνει κακό.

Η θεία και ο γιος της απευθύνθηκαν στην αστυνομία καταγγέλλοντας το συμβάν και αμέσως ξεκίνησε έρευνα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 36χρονη να ταξιδεύει με υπεραστικό λεωφορείο από τις Σέρρες προς τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., η 36χρονη ουδέποτε υπήρξε θύμα αρπαγής, αλλά προηγήθηκε συνεννόηση με τον συγκατηγορούμενό της, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τους συγγενείς της.



Babis

Πηγή ΑΠΕ

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να πάρει λύτρα από τη θεία...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα